Είστε εδώ : Αρχική > Ηλίας Ζυματούρας > «Δυάδα» από Β’ Ιταλίας και ένα πιθανό «Χ»…

«Δυάδα» από Β’ Ιταλίας και ένα πιθανό «Χ»…

caraccioloΑς… μιλήσουμε ιταλικά. Στις 4μ.μ. γίνεται η σέντρα στη Β’ κατηγορία και διαβάζοντας τα ρεπορτάζ κατέληξα σε δύο σημεία. Δεν έχουν «τρελές» αποδόσεις αλλά τέτοιες ώρες, τέτοια λόγια, αν επιβεβαιωθούν δεν θα με… χαλάσουν.

Στον κωδικό 185 «στηρίζω» την Μπρέσια που υποδέχεται ξεκούραστη την Κροτόνε, αφού αναβλήθηκε το ματς της περασμένης Τετάρτης με τη Βαρέζε, ενώ η φιλοξενούμενη όταν «φεύγει» από την έδρα της περνάει δύσκολες στιγμές. Η Κροτόνε δυσκολεύεται στο σκοράρισμα μακριά από το κοινό της και με δεδομένη την ποιοτική ανωτερότητα της Μπρέσια πιστεύω ότι θα «πάρουμε» τον «άσο»…

Παρακάτω, στον κωδικό 188 «τσέκαρα» τον «άσο» της Τερνάνα στην αναμέτρηση με την Προ Βερτσέλι. Προσοχή: στο πινακάκι της φόρμας θα δείτε ότι η Τερνάνα δεν έχει νίκη στα 3 τελευταία (0-1-2). Όμως: στις 2 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις είχε πείσμα και αρκετές ευκαιρίες. Ιδιαίτερα στο εκτός έδρας με τη Πάντοβα (0-0) αδικείται από το τελικό αποτέλεσμα.

Πιστεύω σήμερα ότι θα δικαιωθεί, θα ανταμειφθεί με αντίπαλο την Προ Βερτσέλι η οποία «σέρνεται» το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Αυτά τα σημεία έβγαλα με το διάβασμα.

Καλή τύχη σε ότι επιλέξετε!

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

185. ΜΠΡΕΣΙΑ – ΚΡΟΤΟΝΕ 1 (1,65)
188. ΤΕΡΝΑΝΑ – ΠΡΟ ΒΕΡΤΣΕΛΙ 1 (1,70)

Και… μία ισοπαλία με αρκετή τύχη

181. ΑΣΚΟΛΙ – ΒΑΡΕΖΕ Χ (2,90)

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.