Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Υγεία, χαρά και το… Στοίχημα της συμπαράστασης!

Υγεία, χαρά και το… Στοίχημα της συμπαράστασης!

20131Η συντακτική ομάδα του pontarisma.gr σας εύχεται ΥΓΕΙΑ και ΧΑΡΑ στο νέο έτος. Ελπίζουμε ότι το 2013 ο «τροχός» θα γυρίσει και θα… χαμογελάσει στην πατρίδα μας, μετά το απίστευτα αγχωτικό και «καταστροφικό» 2012. Ένα έτος που κανείς μας δεν θέλει να θυμάται. Για πολλούς λόγους…

Τα δεινά της κρίσης πάμπολλα, ο λαός «πονάει», «πεινάει», δεν έχει δουλειά, η ανεργία και οι άστεγοι αυξήθηκαν δραματικά, όπως και τα κρούσματα κατάθλιψης, με πολίτες «θολωμένους» και ανήμπορους» να αντιδράσουν στην λαίλαπα των «μέτρων». Αρκετοί από αυτούς, μάλιστα, επέλεξαν να βάλουν τέλος στη ζωή τους και αυτό πραγματικά δεν μπορεί να το χωρέσει ο ανθρώπινος νους…

Ευχόμαστε λοιπόν το 2013 να αρχίσει να φαίνεται αχτίδα φωτός στο τούνελ. Και επειδή με την γκρίνια και τα «πολλά, μεγάλα, λόγια» κανείς δεν… κέρδισε μια μάχη, ο Έλληνας πρέπει να συνεχίσει με το κεφάλι ψηλά.

Με αισιοδοξία, πάθος, περηφάνια, «καρδιά», «τσαμπουκά», φιλότιμο όλα όσα δηλαδή μας… έσωσαν από παλιότερες περιπέτειες, ίσως πιο σοβαρές από αυτή που βιώνουμε σήμερα.

Για να μπορέσουμε να σταθούμε στα πόδια μας χρειάζεται και Υγεία. Και Αγάπη (προς τον συνάνθρωπο).

Όσοι έχετε τη δυνατότητα στραφείτε προς τους αδύναμους συμπολίτες μας. Ένα πιάτο φαί, ένα ποτήρι νερό, μια ζεστή αγκαλιά, μπορεί να σημαίνει «λύτρωση» για πολλούς συνανθρώπους μας.

Για εμάς εδώ στο pontarisma το… Στοίχημα του νέου έτους είναι η συμπαράσταση στους συμπολίτες μας που πραγματικά την έχουν ανάγκη. Να παλέψουμε με τις… δικές μας δυνάμεις και να μην περιμένουμε «βοήθειες» από τους… άλλους, εκείνοι μέρα με τη μέρα αποδεικνύουν ότι σκέφτονται ψηφοθηρικά και το πως θα εξασφαλίσουν την επόμενη εκλογή τους.

Πάμε ΜΟΝΟΙ μας, στον ανηφορικό δρόμο του νέου έτους με ελπίδα και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας…

Ηλίας Ζυματούρας

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.