Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > 2013 ΕΥΧΕΣ

2013 ΕΥΧΕΣ

media-1-1-13ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο» συνεπείς πάντα στο ραντεβού τους με την ενημέρωση κυκλοφορούν την Τρίτη 1 Ιανουαρίου φιλοξενώντας στις σελίδες τους όλα τα στοιχεία που αφορούν τη δράση στα γήπεδα της Αγγλίας και της Σκωτίας.

Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στο γήπεδο κάνουν στο «Νησί» και το ενδιαφέρον στρέφεται στην Πρέμιερ Αγγλίας. Η πρωτοπόρος Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φιλοξενείται από τη Γουίγκαν, ενώ η δεύτερη στη βαθμολογία Σίτι υποδέχεται τη Στόουκ, ευελπιστώντας να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή. Ανεβασμένη είναι τελευταία η Τσέλσι όπου στο ντέρμπι του Λονδίνου περιμένει την ΚΠΡ.

Μία κατηγορία πιο κάτω, η Κάρντιφ που οδηγεί την κούρσα στην Τσάμπιονσιπ Αγγλίας φιλοξενείται από την πάντα υπολογίσιμη Μπέρμιγχαμ. Στο πρωτάθλημα που επιμελείται ο Νίκος Αναστασιάδης μπορείτε να βρείτε όλες τις αλλαγές προπονητών…

Αρκετά ντέρμπι επιφυλάσσει η αγωνιστική στην Πρέμιερ, αλλά και στις «μικρές» Σκωτίες, ενώ συνεχίζεται η δράση στο μπάσκετ με τα παιχνίδια σε Ευρωλίγκα και ΝΒΑ.

Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο
-«Ο ΡΑΦΤΗΣ», με τον Λάμπρο Γκαραγκάνη
-«ΤΡΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ», με τους Δαυίδ Αμανατίδη, Παναγιώτη Διόλατζη και Παναγιώτη Κιαπεκάκη
-«ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ», με τον Ηλία Ζυματούρα
-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»
-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ» ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 11 ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΕΥΟΥΝ θα μείνουν στα περίπτερα έως την Πέμπτη 3 Ιανουαρίου.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.