«Όταν έχεις για καπετάνιους, αξιόλογους ανθρώπους, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα». Φτάνει και περισσεύει η παραπάνω έκφραση για τους ανθρώπους που επέλεξαν να γίνω και εγώ κομμάτι του pontarisma.gr.
Μια όμορφη καλησπέρα, χαιρετώ τους φίλους του ισπανικού και όχι μόνο πρωταθλήματος και ελπίζω να τους κρατήσουμε καλή συντροφιά…
Η Πριμέρα Ντιβιζιόν, λοιπόν, είναι από τα πρωταθλήματα, τα οποία συγκεντρώνουν μεγάλη μάζα των παικτών του στοιχήματος, εξ ου και αυτομάτως συγκαταλέγεται στα… δύσκολα.
Χρειάζεται πρωτίστως καλή μελέτη, στη συνέχεια υπομονή και φυσικά… ο παράγοντας τύχη για να φτάσει στην πηγή… Οποιος νομίζει ότι η δεύτερη τη τάξη κατηγορία της χώρας, η Σεγούντα Ντιβιζιόν είναι εύκολο μονοπάτι, ας κρατήσει μικρό καλάθι.
Ξεκινάμε τις ομορφιές της «ταυρομάχων» στην επανέναρξη με την αναμέτρηση της Σαραγόσα κόντρα στη Μπέτις. Η Σαραγόσα, φέτος, είναι άλλη ομάδα. Μπορεί και κάνει «παιχνίδι» μακριά από την Ανδαλουσία και στο «Ρομαρέδα» σφίγγει. Η ομάδα του Μανουέλ Χιμένεθ (έχει κερδίσει… κάθε απαισιόδοξο) δεν αρέσκεται στις ισοπαλίες, μετρώντας μόλις μία σε 17 αγωνιστικές. Συνεπώς είτε «χαμογελάει», είτε χάνει! Στόχος της είναι φυσικά μία άνετη παραμονή, άπαντες όμως βλέπουν το Κύπελλο ως μια καλή ευκαιρία για μακρινή πορεία (μεσοβδόμαδα καλείται να διασφαλίσει το υπέρ της 1-0 απέναντι στη Λεβάντε για τους «16», όπερ και το μυαλό ταξιδεύει… αλλού!). Στα αγωνιστικά δεν υπολογίζεται ο χρήσιμος μέσος Ρόμαρικ.
Η Μπέτις από την πλευρά της εισπράττει το χειροκρότημα για τα κατορθώματα της, καθώς καταφέρνει να φιγουράρει στην 5η θέση της βαθμολογίας. Εξαιρετική εκτός Σεβίλλης (5-1-2), έχοντας θετικά αποτελέσματα στα τέσσερα από τα πέντε πρόσφατα (νίκη με Θέλτα, Λα Κορούνια, Χετάφε και πήρε «Χ» από την Οσασούνα).
Η επίδοση αυτή είναι μάλιστα καλύτερη και από τις ήδη προπορευόμενες Ατλέτικο και Ρεάλ Μαδρίτης. Σκοράρει με σχετική ευκολία (και στα δέκα τελευταία επίσημα ματς), έχοντας την τρίτη καλύτερη εκτός έδρας επίθεση. Προβληματίζουν οι απουσίες των στόπερ Ντοράδο, μπακ Μαρτίνες και χαφ Κάρλος, έχει όμως την παράδοση με το μέρος της (τρεις σερί νίκες, 0-3, 0-2 και 1-2)! Στηρίζουμε σε σούπερ απόδοση το «διπλό» των «βερδιμπλάνκος».
ΠΡΟΤΑΣΗ
102. ΣΑΡΑΓΟΣΑ – ΜΠΕΤΙΣ 2 (2,70)
Ένα σχόλιο to “«Βερδιμπλάνκος» για εκκίνηση”

Καλή αρχή φίλε!!!! Πάντα επιτυχίες…