Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Ποντάρισμα στο… μπάσκετ!

Ποντάρισμα στο… μπάσκετ!

diamantidis_pao_071212«2 στα 3» χθες για τη στήλη. «Βγήκε» το «2-3 γκολ» στο Τσέλσι – Σουόνσι, ενώ επιβεβαιώθηκε το αμφίπλευρο σκοράρισμα στο Γιουβέντους – Μίλαν. Στην άλλη επιλογή, που δεν «πέρασε», ο Σο, πήδηξε ψηλότερα από όλους και πήρε την κεφαλιά, που κατέληξε σε γκολ και έτσι δεν επιβεβαιώθηκε η ισοπαλία στο ημίχρονο, στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ.

Σήμερα, οι τέσσερις ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις, με αφήνουν αδιάφορο, οπότε θα στρέψω το…. Pontarisma μου στο μπάσκετ.

Ανοίγει η αυλαία σήμερα για την 3η αγωνιστική της Ευρωλίγκα. Έχω τσεκάρει δύο επιλογές από το σημερινό πρόγραμμα. Στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναικός, υποδέχεται τη Μάλαγα, ένα ζευγάρι που ασχοληθήκαμε μεταγραφικά μέσα στις γιορτές, με την ανταλλαγή Γκιστ και Πάνκο. Και οι δύο ομάδες έχουν από μια νίκη και από μια ήττα. Ο Παναθηναικός, δεν ήταν καλός στην Τουρκία, η Εφές βρήκε ρυθμό και «πυροβολούσε», οπότε η ήττα ήρθε φυσιολογικά.

Η Μάλαγα, ηττήθηκε στη Λιθουανία, δυσκόλεψε παρ’ όλα αυτά τη Ζαλγκίρις μέχρι την 3η περίοδο και αν την υποτιμήσει ο γηπεδούχος, μπορεί να βρεθεί προ εκπλήξεως. Προσωπικά, θεωρώ πως ο Παναθηναικός δεν έχει φτάσει σε επίπεδα να βγάζει χάντικαπ της τάξεως των 8.5 πόντων, συνεπώς θα πάω με το «2».

Στο Ισραήλ και στην «Nokia Arena» (Γιάντ Ελιάου για τους παλιούς), η Μακάμπι υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσε. Ψάχνει τη νίκη και μόνο τη νίκη, καθώς μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές, μετράει ισάριθμες ήττες και βρίσκεται στο… καναβάτσο, όσον αφορά τις ελπίδες πρόκρισής της. Στην ίδια μοίρα βρίσκεται και η Φενέρ, η οποία ηττήθηκε στην Τουρκία από τη Σιένα, ενώ προηγουμένως είχε διασυρθεί στη Βαρκελώνη από την Μπάρτσα.

Αντικειμενικά, το υλικό της Μακάμπι είναι καλύτερο της Φενέρ, το κίνητρο των Ισραηλινών μεγαλύτερο και μέσα σε όλα αυτά, ένα γήπεδο να βράζει. Ο μόνος παράγοντας, που με κάνει να διστάζω λίγο να πάω προς τον «1», είναι η τάση των παικτών της Μακάμπι, να θέλουν να αναδειχτούν αυτοί πρώτα και μετά η ομάδα. Όπως και να χει, σήμερα αναμένω να πρυτανεύσει η λογική και το κίνητρο και να κερδίσει, καλύπτοντας και τη διαφορά, η Μακάμπι.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

760. Παναθηναικός (-8.5) – Μάλαγα 2 (1.75)
761. Μακάμπι Τελ- Αβίβ (-5.5) – Ούλκερ/ Φενερμπαχτσέ 1 (1.75)

Καλή επιτυχία σε ότι κι αν επιλέξετε!!

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.