Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Ξεφεύγει το σκορ στο «Camp Nou»

Ξεφεύγει το σκορ στο «Camp Nou»

camp-pontarismaΣυνεχίζονται σήμερα τα πρώτα ματς για την προημιτελική φάση του Copa del Rey με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει δύο αναμετρήσεις.

Σ’ αυτές και μόνο θα στραφεί το στοιχηματικό ενδιαφέρον της στήλης, αγνοώντας τα υπόλοιπα παιχνίδια.

Να θυμίσω ότι στη συγκεκριμένη διοργάνωση υπάρχει επαναληπτικός την επόμενη εβδομάδα και ότι ισχύει το «εκτός έδρας γκολ»….

Ξεκινάω με το παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο «La Romareda» ανάμεσα σε Σαραγόσα και Σεβίλλη. Οι γηπεδούχοι όσον αφορά το πρωτάθλημα, την Κυριακή ηττήθηκαν εκτός έδρας από την Ατλέτικο Μαδρίτης με 2-0, ενώ με το ίδιο ακριβώς σκορ ηττήθηκε και η Σεβίλλη από τη Βαλένθια.

Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην 12η θέση με 22 πόντους και όπως όλα δείχνουν δύσκολα θα προλάβουν το τρένο της Ευρώπης μέσω της τελικής βαθμολογικής κατάταξης. Το κύπελλο και για τους δύο, λογικά θεωρείται ότι είναι ο μεγάλος στόχος για φέτος, προκειμένου να κλείσει η χρονιά θετικά….

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Μανόλο Χιμένεθ δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Άλβαρο (17/1), στους τραυματίες Ομπράντοβιτς (1/0) και Αράντα (11/0), όπως επίσης και στον Ρομαρίκ (8/0) που είναι για λογαριασμό της Ακτής Ελεφαντοστού στο Κόπα Άφρικα. Στον αντίποδα, ο νέος τεχνικός της Σεβίλλης, Έμερι, δεν μπορεί να υπολογίζει στους μακροχρόνια απόντες Καμπάνια (5/0) και Τροχόφσκι (6/2).

Πιστεύω ότι η αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας της Σεβίλλης θα λειτουργήσει θετικά για τους «Σεβιγιάνους» και σήμερα αν δεν κερδίσουν, τουλάχιστον δεν θα χάσουν. Δεν είναι και δύσκολο άλλωστε αφού η Σαραγόσα εντός έδρας μετράει 6 ήττες σε 9 παιχνίδια. Το παιχνίδι προσφέρεται «μονό» στον ΟΠΑΠ, με τον Έλληνα μπουκ να προσφέρει το Χ στο 3,05 και το 2πλό στο 2,45.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας δεν χρειάζονται πολλές αναλύσεις! Η Μπαρτσελόνα στο «Camp Nou» φιλοξενεί την «πελάτισσα»… Μάλαγα, με στόχο το 2/2 για φέτος και το 8/8 τα τελευταία χρόνια στο «Camp Nou». Οι δύο ομάδες μας πλήρωσαν την περασμένη Κυριακή με το Over 2,5 και το 4-6 γκολ. Και σήμερα εκτιμώ ότι θα ξεφύγουμε στο σκορ…

Δυστυχώς ο ΟΠΑΠ δεν μας δίνει τη δυνατότητα να κάνουμε παιχνίδι στα γκολ, ωστόσο δεν θα αφήσουμε αυτό το 1,35 του άσου να πάει χαμένο (σ.σ. έχει ένα γκολ πλεονέκτημα η Μάλαγα). Για τους φίλους που παίζουν στο διαδίκτυο το Over 3,5 στο 1,70, αλλά και το Over 4,5 στο 2,70 θεωρώ ότι είναι επιλογές με αρκετές πιθανότητες επαλήθευσης.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

121. Σαραγόσα-Σεβίλλη… Χ (3,05)/ 2 (2,45)
132. Μπαρτσελόνα-Μάλαγα (ΠΦ1)…1 (1,35)

Διαδίκτυο

Μπαρτσελόνα-Μάλαγα… Over 3,5 (1.70)
Μπαρτσελόνα-Μάλαγα… Over 4,5 (2.70)

Μην ξεχνάτε… στο στοίχημα κερδίζει πάντα αυτός που δεν χάνει!!!

Επικοινωνία:
Email: loxagosbet@yahoo.gr
Γίνετε μέλη στην ομάδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/groups/betwithloxagos/

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.