Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Μπάγερν, Λίβερπουλ, Σίτι και «Goal»

Μπάγερν, Λίβερπουλ, Σίτι και «Goal»

bayern-munich-4Μας την «έκανε» χθες η Λυών, αφού η ομάδα του Ρεμί Γκαρντ όχι μόνο δεν έβγαλε το Over, αλλά δεν κατάφερε καν να σκοράρει, μένοντας στο 0-0 με την Εβιάν! Όσον αφορά την άλλη επιλογή μας, το Over στο «Cornella-El Prat» ανάμεσα σε Εσπανιόλ και Μαγιόρκα, πλήρωσε από το ημίχρονο…

Σήμερα Σάββατο, η στήλη επέλεξε να ασχοληθεί στοιχηματικά με έξι αναμετρήσεις από τις οποίες βγαίνουν οκτώ σημεία. Πρόκειται για επιλογές όπου βάση λογική είναι απολύτως φυσιολογικές… Αρκεί βέβαια αυτό να αποδειχθεί και μέσα στο γήπεδο.

Ξεκινώντας από Αγγλία, εκτιμώ ότι Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι δεν θα αντιμετωπίσουν ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι σε Νόργουιτς και Φούλαμ αντίστοιχα. Πέρα των άσων όμως εδώ, η αγωνιστική συμπεριφορά των παραπάνω ομάδων, μας οδηγεί και στην επιλογή των πολλών γκολ, τα οποία Over πληρώνουν και καλύτερα.

Στην Bundesliga το πρώτο παιχνίδι μετά την διακοπή ήταν εντυπωσιακό, καθώς η Σάλκε επικράτησε εντός έδρας με 5-4 του Αννόβερο. Σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει έξι αναμετρήσεις με την 18η αγωνιστική να ολοκληρώνεται αύριο με δύο παιχνίδια.

Στοιχηματικά θα πάω στα πολλά γκολ στην «Allianz Arena» εκεί όπου η πρωτοπόρος Μπάγερν υποδέχεται την ουραγό Γκρόιτερ Φιρτ με στόχο να ξεκινήσει με το δεξί τη χρονιά. Οι Βαυαροί στα φιλικά που έδωσαν κατά τη διάρκεια της διακοπής, έδειξαν ότι οι διακοπές δεν τους επηρέασαν (κέρδισαν: Ουντερχακινγκ 2-0, Βασιλεία 3-0 και Σάλκε 5-0)! Θεωρώ ότι το Over θα βγει σχετικά εύκολα, άσχετα με το γεγονός ότι η Γκρόιτερ μπορεί και να μη σκοράρει!

Στην Super League από τις τρεις σημερινές αναμετρήσεις τα βλέμματα των παικτών του στοιχήματος κλέβει η αναμέτρηση που θα γίνει στο «ΟΑΚΑ», εκεί όπου ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Πανθρακικό σε ένα ματς που βάση της βαθμολογικής θέσης των δύο ομάδων, έχει το χαρακτήρα «ντέρμπι»! Ο άσος κινείται σε ψηλά επίπεδα και στο εξωτερικό μπορεί να «πονταριστεί» ακόμα και στο 1,75.

Ωστόσο δεν θα πρέπει να αγνοήσουμε το γεγονός ότι οι «πράσινοι» αγνοούν την νίκη στο πρωτάθλημα εδώ και τέσσερις αγώνες ενώ ο Πανθρακικός εκτός έδρας είναι αήττητος σε πέντε παιχνίδια! Προσωπικά βλέπω κλειστό παιχνίδι και θα πάω με το ρίσκο του Under 2,5 γκολ.

Τέλος, από την Primera Divison θα επιλέξω δύο αναμετρήσεις στις οποίες θα κάνω παιχνίδι με στοιχήματα σε γκολ. Ποιο συγκεκριμένα θα επιλέξω να πάω με το Over 2,5 στο «Anoeta» εκεί όπου η Σοσιεδάδ φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα και στο 2-3 γκολ στο «Coliseum Alfonso Perez» ανάμεσα στη Χετάφε και την Σεβίλλη.

Καλή τύχη σε όλους!

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΤΡΙΑΔΑ

132. Μπάγερν-Γρόιτερ Φ. (ΦΠ1)… 1 (1,35)
136. Λίβερπουλ-Νόργουιτς… 1 (1,25)
137. Μάντσεστερ Σ.-Φούλαμ… 1 (1,15)

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΤΡΙΑΔΑ

136. Λίβερπουλ-Νόργουιτς… OVER 2,5 (1,40)
137. Μάντσεστερ Σ.-Φούλαμ…OVER 2,5 (1,35)
203. Παναθηναϊκός-Πανθρακικός… UNDER 2,5 (1,50)

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΥΑΔΑ

207. Σοσιεδάδ-Μπαρτσελόνα… OVER 2,5 (1,30)
230. Χετάφε-Σεβίλλη… 2-3 ΓΚΟΛ (1,75)

Μην ξεχνάτε… στο στοίχημα κερδίζει πάντα αυτός που δεν χάνει!!!

Επικοινωνία:
Email: loxagosbet@yahoo.gr
Γίνετε μέλη στην ομάδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/groups/betwithloxagos/

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.