Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Οι (πιθανές) 11άδες του Superclasico

Οι (πιθανές) 11άδες του Superclasico

clasico-pontarismaΜεγάλη προσμονή υπάρχει για το ντέρμπι με την Ρεάλ Μαδρίτης στο «Μπερναμπέου» και ήδη ο καταλανικός Τύπος έχει αρχίσει να κάνει τις εκτιμήσεις του για την ενδεκάδα.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, η Μπάρσα θα αγωνιστεί με αυτήν που θεωρείται «ενδεκάδα γκαλά» (αυτή που χρησιμοποιείται συνήθως στα μεγάλα ραντεβού), με τον Πίντο αντί του Βαλδές.

Πίντο, Ντάνιελ Αλβες, Πουγιόλ, Πικέ, Αλμπα, Μπουσκέτς, Τσάβι, Σεσκ, Πέδρο, Ινιέστα και Μέσι είναι η πιθανότερη ενδεκάδα της Μπαρτσελόνα στο «Μπερναμπέου», όπου θυμίζουμε ότι η ομάδα μας θα αγωνιστεί και πάλι χωρίς τον Τίτο Βιλανόβα, καθώς ο τεχνικός της Μπάρσα συνεχίζει την θεραπεία του στη Νέα Υόρκη.

Υπάρχουν, πάντως, κάποιες «φωνές» που τονίζουν ότι θα έπρεπε να παίξει ο Βαλδές και όχι ο Πίντο, αν και το Κύπελλο είναι ο… θεσμός του Πίντο, επειδή ο Βαλδές προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια.

Σε σχετικό γκάλοπ της Sport, πάντως, ο κόσμος ψηφίζει Πίντο (64%) και όχι Βαλδές (36%), θεωρώντας πως δεν πρέπει να αλλάξει κάτι στο τέρμα, επειδή αντίπαλος είναι η Ρεάλ Μαδρίτης.

Ας δούμε και την πιθανή ενδεκάδα της Ρεάλ: Αντάν, Εσιέν, Βαράν, Αλμπιόλ, Αρμπελόα, Κεντίρα, Τσάμπι Αλόνσο, Μόντριτς, Οζίλ, Κριστιάνο, Μπενζεμά.

Τα προβλήματα της Ρεάλ επικεντρώνονται στην άμυνα, από όπου λείπουν Κασίγιας, Ράμος, Πέπε και Κοεντράο. Η απουσία του Ντι Μαρία δεν φαίνεται να τους προβληματίζει τόσο δεδομένων των φετινών εμφανίσεών του.

Πηγή: www.blaugrana.gr

Σας περιμένουμε για L I K E στη σελίδα μας στο Facebook. Κάντε κλικ στον σύνδεσμο που ακολουθεί:

http://www.facebook.com/pontarisma?ref=hl

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.