Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Γκολ σε Ρώμη και Μπρίστολ

Γκολ σε Ρώμη και Μπρίστολ

Andrea+Pirlo-pontarismaΙδιαίτερα πλούσιο το σημερινό μενού αγώνων με την 24η αγωνιστική της Premier League να τραβάει τα βλέμματα των παικτών του στοιχήματος. Από εκεί και πέρα, ξεχωρίζει ο επαναληπτικός των ημιτελικών στο Coppa Italia ανάμεσα σε Λάτσιο και Γιουβέντους. Η στήλη επέλεξε να ασχοληθεί στοιχηματικά μόνο με δύο αναμετρήσεις από τις οποίες «βγαίνουν» με τη βοήθεια της τύχης, τρία σημεία με στοιχήματα σε γκολ

Στο «Stadio Olimpico» η Λάτσιο φιλοξενεί τη Γιουβέντους στη ρεβάνς των ημιτελικών του Coppa Italia, με τους γηπεδούχους να έχουν το προβάδισμα μετά το 1-1 στο πρώτο παιχνίδι.

Πέρα από το πλεονέκτημα που έχουν οι «λατσιάλι» στα θετικά γι’ αυτούς είναι και το γεγονός ότι ο Πέτκοβιτς θα έχει στη διάθεσή του και το Μίροσλαβ Κλόσε, ο οποίος χθες προπονήθηκε κανονικά. Το απουσιολόγιο όμως αδειάζει και για τη Γιουβέντους αφού επιστρέφουν στην αποστολή ο Πίρλο και ο Κουαλιαρέσμα.

Εκτιμώ ότι η ανάγκη των φιλοξενούμενων να βγουν μπροστά και να πετύχουν το γκολ, θα κάνει το παιχνίδι να ανοίξει με αποτέλεσμα να δούμε να σημειώνονται πολλά γκολ. Το όβερ είναι σε ικανοποιητική τιμή (στο διαδίκτυο αγγίζει το 2,00) και επειδή όβερ και γκολ/γκολ είναι συγγενικά σημεία, θα επιλέξω και το γεγονός να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Το τρίτο σημείο για σήμερα θα έρθει από την Αγγλία, όχι όμως από την αγαπημένη Premier αλλά από την Championship και πιο συγκεκριμένα από το παιχνίδι που θα διεξαχθεί στον «Ashton Gate» ανάμεσα σε Μπρίστολ Σίτι και Γουότφορντ σε εξ αναβολής παιχνίδι από την Boxing Day. Για τους γηπεδούχους η αναμέτρηση έχει τον χαρακτήρα του τελικού καθώς βρίσκονται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, στο μείων επτά από την γραμμή σωτηρίας!

Σήμερα όμως θα έχουν σημαντικότατες απουσίες καθώς θα απουσιάσουν για διάφορους λόγους ο Κιλκένι (μέσος 13/0), ο Ράιαν Τέιλορ (επιθ.23/1) και ο Αντόμα (μέσος 26/5).

Στον αντίποδα η Γουότφορντ ταξίδεψε στο Μπρίστολ με σκοπό να πετύχει την 4η σερί νίκη της η οποία θα την ανεβάσει στη 2η θέση της Championship! Η ομάδα του Τζόλα που μετράει μόλις μία ήττα στα τελευταία της οκτώ παιχνίδια, θα παραταχθεί σήμερα χωρίς ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα.

Το διπλό είχε ανοίξει στο 2,30 περίπου και τώρα με το ζόρι το βρίσκουμε στο 2,00! Προσωπικά πάντως θα πάω με το όβερ 2,5 γκολ καθώς η αγωνιστική εικόνα των δύο ομάδων τελευταία, αλλά και η ανάγκη των γηπεδούχων να βγουν μπροστά, με κάνει να πιστεύω ότι και εδώ θα δούμε αρκετές φορές τη μπάλα να μπαίνει στο πλεχτό!

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

109. Μπρίστολ Σ.-Γουότφορντ… Over 2,5 (1.60)
122. Λάτσιο-Γιουβέντους… G/G (1.50)
122. Λάτσιο-Γιουβέντους… Over 2,5 (1.70)

Επικοινωνία:
Email: loxagosbet@yahoo.gr
Γίνετε μέλη στην Bet With Loxagos: https://www.facebook.com/groups/betwithloxagos/
ΚΑΝΤΕ like στη σελίδα του pontarisma.gr: https://www.facebook.com/pontarisma

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.