Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > «Δυάδα» μικρού ρίσκου από την Premier

«Δυάδα» μικρού ρίσκου από την Premier

premier-pontarismaΑπίστευτα πράγματα χθες στο «Ολίμπικο», όπου η Γιουβέντους ισοφάρισε στο 92’, η Λάτσιο ξαναπήρε το προβάδισμα στο 93′, ο Μαρκίζιο έχασε απίθανη ευκαιρία στο 96′ και οι “λατσιάλι” έφυγαν για τελικό! Αξέχαστο παιχνίδι…

Στα σημερινά… ολοκληρώνεται απόψε η 24η αγωνιστική στη Premier League με το παιχνίδι στο «Emirates» να κλέβει το ενδιαφέρον! Ωστόσο, οι παίκτες του στοιχήματος φαίνεται ότι μέχρι στιγμής να προτιμούν το Μάντσεστερ Γ.-Σαουθάμπτον, αφού το παιχνίδι στο «Old Trafford» είναι το Νο1 σε τζίρο, με τα λεφτά όπως μπορείτε να καταλάβετε να πηγαίνουν σχεδόν όλα στους γηπεδούχους (πάνω από 97%). Ακολουθεί σε τζίρο το ματς Άρσεναλ-Λίβερπουλ, αφήνοντας στη 3η θέση το Ρεάλ-Μπαρτσελόνα!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει την ευκαιρία σήμερα να ξεφύγει με επτά βαθμούς από την 2η Σίτι και να αποκτήσει πολύ μεγάλο πλεονέκτημα όσον αφορά την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αντίπαλός της η Σαουθάμπτον η οποία τριγυρίζει σε θέσεις γύρω από την επικίνδυνη ζώνη! Σε σύνολο 13 εντός έδρας αγώνων κόντρα στη Σαουθάμπτον σε επίπεδο Premier League, η Γιουνάιτεντ μετρά 12 νίκες και 1 ισοπαλία.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, για τους γηπεδούχους ο Φέρκιουσον θα έχει στην διάθεσή του τον αρχισκόρερ Φαν Πέρσι, αλλά και το κεντρικό αμυντικό δίδυμο των Βίντιτς και Φέρντιναντ. Μοναδικές απουσίες ο μεσοεπιθετικός Γιανγκ και ο σέντερ μπακ Έβανς.

Στον αντίποδα, επιστρέφει στη δράση ο αρχηγός Άνταμ Λαλάνα σε αντίθεση με τους τραυματίες Φόντε (20/2) και Ντο Πράδο (14/0). Εκτιμώ ότι το «Old Trafford» θα γέρνει. Υπάρχει τεράστια διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων και πιστεύω ότι ο άσος θα πληρώσει ακόμα και με μειονέκτημα ενός γκολ για τους μπέμπηδες.

Δεύτερο σημείο από την Premier κι αυτό και θα έρθει από το «Goodison Park». Η Έβερτον εκεί που μετρούσε 16 (!) συνεχόμενα Γκολ/Γκολ, τρέχει τώρα ένα σερί δύο αγώνων με σκορ 0-0! Σήμερα απέναντι στην Γουέστ Μπρομ στόχος είναι η νίκη που θα τη θεμελιώσει στην 5η θέση και θα διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της για Τσάμπιονς Λιγκ. Στην αντίπερα όχθη….η Μπρομγουιτς μετράει 3 ήττες και μία ισοπαλία στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της με αποτέλεσμα να πέσει στην 9η θέση με 34 βαθμούς.

Για τους γηπεδούχους θα απουσιάσουν οι τραυματίες Κόουλμαν (14/0) και Γκίμπσον (9/0), ενώ για τους φιλοξενούμενους τα ονόματα στο απουσιολόγιο είναι: Μουλούμπου (18/1) και Οντεμβίγκι (18/5). Στοιχηματικά θα πάω στην επιλογή των πολλών γκολ καθώς δεν μπορώ να πιστέψω ότι η Έβερτον έμαθε να παίζει άμυνα και ταυτόχρονα ξέχασε να σκοράρει. Όσον αφορά τη Γουέστ Μπρομ, απλά ελπίζω να δείξει το ίδιο αγωνιστικό πρόσωπο που παρουσιάζει στους τελευταίους της αγώνες.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ
143. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.-ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ (ΠΦ1) 1 (1.40)
135. ΕΒΕΡΤΟΝ-ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ OVER 2,5 (1.55)

Επικοινωνία:
Email: loxagosbet@yahoo.gr
Γίνετε μέλη στην Bet With Loxagos: https://www.facebook.com/groups/betwithloxagos/
ΚΑΝΤΕ like στη σελίδα του pontarisma.gr: https://www.facebook.com/pontarisma

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.