Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > «Τριάδα» με «2» της Μπαρτσελόνα!

«Τριάδα» με «2» της Μπαρτσελόνα!

loxbet27-1-13Το superclassico είναι το παιχνίδι που μαζεύει όλα τα βλέμματα πάνω του σήμερα. Η κόντρα ανάμεσα σε Ρεάλ και Μπαρτσελόνα, δεν είναι ποτέ καθαρά αγωνιστική, αλλά κρύβει και πολιτικό παρασκήνιο. Εκτός βέβαια από το «ντέρμπυ των ντέρμπυ», υπάρχουν κι άλλα σημαντικά παιχνίδια, από Πρέμιερ Λιγκ μεριά, οπότε πάμε σιγά σιγά να τα δούμε.

Στο Λονδίνο, η Άρσεναλ υποδέχεται τη Λίβερπουλ. Οι «κανονιέρηδες» βρίσκονται σαφώς σε καλύτερη κατάσταση από τη Λίβερπουλ, όμως και στα δύο τελευταία ντέρμπυ που έπαιξαν παρουσιάστηκαν κατώτεροι των προσδοκιών (Μαντσεστερ Σίτυ, Τσέλσι). Η Λίβερπουλ κατάφερε και έχασε στο κύπελλο, από ομάδα που όχι μόνο είναι δύο κατηγορίες πιο κάτω, αλλά κινδυνεύει να πάει μια κατηγορία ακόμα πιο κάτω.

Η ομάδα του Τζέραρντ ψάχνει την αντίδραση σήμερα στο «Emirates», αλλά και το βαθμολογικό όφελος για να διεκδικήσει έξοδο στην Ευρώπη, κάτι που με κάνει να πιστεύω πως δε θα χάσουν.

Στο έτερο παιχνίδι του Λονδίνου, η Φούλαμ υποδέχεται τη Γουέστ Χαμ. Και οι δυο ομάδες βρίσκονται σε κακό φεγγάρι, θα προσπαθήσουν να ανατρέψουν την κατάσταση και να «πάρουν» λίγο τα πάνω τους, οπότε το αμφίπλευρο σκοράρισμα είναι πολύ πιθανό να επιβεβαιωθεί (4 Goal/Goal στα τελευταία 5 παιχνίδια τους).

Στο μεγάλο ντέρμπυ τώρα, η Ρεάλ αντιμετωπίζει στο Μπερναμπέου τη Μπαρτσελόνα. Η ομάδα του Μουρίνιο έχει σημαντικές απουσίες, κυρίως των Κασίγιας και Ράμος, αλλά σύμφωνα με χθεσινά ρεπορτάζ, δίνεται αμφίβολος και ο Κριστιάνο. Η Μπαρτσελόνα θέλει φέτος το ντάμπλ, μιας και το πρωτάθλημα ουσιαστικά δε χάνεται, ο Μέσσι είναι σε εκπληκτική κατάσταση (4 γκολ στο τελευταίο με Οσασούνα) και στα μάτια μου η Μπάρτσα φαντάζει ως φαβορί. Θεωρώ πως θα δούμε ωραίο παιχνίδι, με πολλά γκολ και με τη Μπαρτσελόνα να επικρατεί στον πρώτο εκ των δύο ημιτελικών.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ
134. Άρσεναλ – Λίβερπουλ Χ2 (3.30/2.65)
145. Φούλαμ – Γουέστ Χαμ Goal/ Goal (1.55)
146. Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα 2 (2.25)

Καλή επιτυχία σε ότι κι αν επιλέξετε!

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.