Είστε εδώ : Αρχική > Ηλίας Ζυματούρας > Η Ολίμπια και η απόδοση… τέρας στην Τσάμπιονσιπ!

Η Ολίμπια και η απόδοση… τέρας στην Τσάμπιονσιπ!

defensor_sportingΤο Στοίχημα θέλει και τύχη. Βασικός κανόνας. Το γράφω γιατί ναι μεν «βρήκα» το (11ο σερί) Goal-Goal του Clasico στην Ισπανία αλλά «έχασα» την… καλή απόδοση του «4-6 γκολ».

Όμως και σήμερα να έπαιζαν πάλι, Ρεάλ – Μπάρτσα με τις ίδιες ενδεκάδες, πάλι στο ίδιο στοίχημα θα… πήγαινα. Βάσει των ευκαιριών που χάθηκαν, κυρίως από Μπενζεμά, Κριστιάνο, Πέδρο, Φάμπρεγκας η επιλογή ήταν σωστή. Η μπάλα δεν… έμπαινε «μέσα».

Πάμε στα… δικά μας, τώρα. Στα σημερινά ματς του Λιμπερταδόρες: «1» η Ολίμπια με την Ντιφενσόρ (ή 2-3 γκολ) και «Χ» στο Σέζαρ Βαγιέχος – Ντεπόρτες Τολίμα…

Την περασμένη εβδομάδα «στήριξα» την Σέζαρ Βαγιέχος, όταν το «2» της πλήρωνε «6,25» αλλά στον αγωνιστικό χώρο με απογοήτευσε. Με τον γνωστό μας Μερίνο (πρώην Ατρομήτου) η Τολίμα της… έκανε πλάκα και θα μπορούσε να διευρύνει το σκορ πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού.

Με βάση λοιπόν την εικόνα της πρώτης αναμέτρησης θεωρώ ότι οι Κολομβιανοί θα πάρουν αποτέλεσμα στο Περού και θα ρισκάρω με την ισοπαλία.

Για την Ολίμπια (που θα έχει νέο τεχνικό στον πάγκο της) πιστεύω ότι θα μιλήσει η… φανέλα αλλά και το αίσθημα της επιβίωσης. Οι παίκτες εδώ και καιρό είναι απλήρωτοι και γνωρίζουν καλά ότι ενδεχόμενη πρόκριση στους ομίλους θα ανοίξει το δρόμο για να μπουν χρήματα στους λογαριασμούς τους.

Η Ντιφενσόρ έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να κάνει το… μπαμ στο πρώτο ματς του Μοντεβίδεο. Είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά επιθετικά ήταν «λίγη». Οι Παραγουανοί τους πήραν εύκολα την ισοπαλία και πλέον με όπλο τη «δυνατή» έδρα τους έχουν το πάνω χέρι για την πρόκριση. Αν και θα ήθελαν σε λίγο υψηλότερη τιμή τον «άσο», ποντάρω στο «σημείο» γιατί το… βλέπω «δυνατά».

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣΙΠ: όσα προβλήματα κι αν έχει η Γουλβς, όσο «ομαδάρα» κι αν είναι η Λέστερ το «σετ» των αποδόσεων στο σημερινό παιχνίδι σε… προκαλεί για «κόντρα» στο… φαβορί. Για Αγγλία «μιλάμε»! Δεν υπάρχουν τόσες μεγάλες διαφορές ανάμεσα στις ομάδες από τη Τσάμπιονσιπ και… κάτω. Βουρ στον… πατσά!

ΚΑΝΤΕ like στη σελίδα του pontarisma.gr:

https://www.facebook.com/pontarisma

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

152. ΛΕΣΤΕΡ – ΓΟΥΛΒΣ Χ2 Δ.Ε. (2,27)
155. ΟΛΙΜΠΙΑ ΑΣ. – ΝΤΙΦΕΝΣΟΡ ΣΠ. 1 ή 2-3 ΓΚΟΛ (1,65/1,80)
156. ΣΕΖΑΡ Β. – ΝΤΕΠΟΡΤΕΣ ΤΟΛΙΜΑ Χ (3,15)

 

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.