Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > «Δυάδα» από την Ευρωλίγκα…

«Δυάδα» από την Ευρωλίγκα…

basket2Η Μπάρτσα ισοφαρίστηκε χθες στο 82’ κι έτσι το «2», με το οποίο θα κλείναμε την τριάδα, δεν ήρθε ποτέ, συνεπώς καταλήξαμε στο «2 στα 3». Σήμερα, δε μπορώ να πω πως με προκαλεί στοιχηματικά το ποδοσφαιρικό κουπόνι. Μόνο τα του Κόπα Λιμπερταδόρες, έχουν κάποια αξία, τα οποία τα χει αναλύσει ο Ηλίας Ζυματούρας στο άρθρο του.

Εμείς, με τη σειρά μας και κρατώντας την παράδοση της Πέμπτης, θα ασχοληθούμε με μπάσκετ και συγκεκριμένα με Ευρωλίγκα. Δύο είναι οι αναμετρήσεις που ξεχωρίζουν στο σημερινό πρόγραμμα, από τον όμιλο του Ολυμπιακού. Το παιχνίδι στη Μαδρίτη, για τον όμιλο του Παναθηναικού, κρύβει «διπλή» οπότε απλά πάσο.

Στο 757, η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Σιένα. Οι Καταλανοί επιβεβαιώνουν συνεχώς πως είναι σε αγωνιστική άνοδο, παρότι νίκησαν δύσκολα τη Μπιλμπάο (87:85 στην παράταση) την Κυριακή. Η Σιένα ηττήθηκε στο Μπρίντιζι από την τοπική ομάδα (94:84) και «έσπασε» ένα μικρό σερί που έτρεχε από το παιχνίδι του ΣΕΦ και μετά.

Μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην ομάδα του Πασκουάλ, ειδικά αν ο Μπράουν πιάσει ρυθμό. Θεωρώ πως το χάντικαπ είναι υψηλό και ότι η Μπαρτσα αν κερδίσει θα κερδίσει δύσκολα.

Στο ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός των πολλών προβλημάτων υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσέ. Ο Μάντζαρης χάνει όλη τη χρονιά, Λο και Πάουελ είναι αμφίβολοι και ο Ολυμπιακός ξαναμπήκε στη διαδικασία να ψάχνει παίκτη. Η Φενέρ έρχεται για να εκμεταλλευτεί τα όποια προβλήματα έχουν οι γηπεδούχοι ,αλλά δε παύει να είναι μια μέτρια ομάδα σαν σύνολο, αλλά ατομικά ξεχειλίζει από ταλέντο και προσωπικότητα.

Έχει καλό προπονητή, αλλά δε του έχει βγει που έφερε τη μισή Σιένα στην Κωνσταντινούπολη, κάθε παιχνίδι είναι τελικός για τον Πιανιτζιάνι, η καρέκλα του «τρίζει» και ας υπάρχει η – φυσιολογική- επικοινωνιακή στήριξη από τη διοίκηση. Πιστεύω πως τα προβλήματα του Ολυμπιακού μαζί με την παρουσία του κόσμου, που αναμένεται μεγάλη είναι ικανά να συσπειρώσουν τους «ερυθρόλευκους» και να πάρουν την πολύ σημαντική νίκη για τη συνέχεια του Τοπ16, καλύπτοντας και το χάντικαπ.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

757. Μπαρτσελόνα – Σιένα (7.5) 2 (1.75)
758. Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσέ (7.5) 1 (1.75)

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ!!!

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.