Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Τα τυπικά για Σίλβα στην Παρί

Τα τυπικά για Σίλβα στην Παρί

Μόνο κάτι απρόοπτο ενδέχεται να «χαλάσει» τη μετακίνηση του Τιάγκο Σίλβα στην Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ φαίνεται ότι μετά τον Βραζιλιάνο το ίδιο δρομολόγιο θα ακολουθήσει και ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Την είδηση ότι η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί λίαν συντόμως επιβεβαίωσε και ο ισχυρός άνδρας της Μίλαν Σίλβιο Μπερλουσκόνι με δηλώσεις του στην ιταλική «La Stampa».

«Δεν θέλω να δώσω τον Τιάγκο Σίλβα», υποστήριξε ο ιδιοκτήτης των ροσονέρι και πρόσθεσε: «Τα οικονομικά μας ωστόσο δεν είναι τόσο καλά. Για τον Τιάγκο δεν μπορώ να κάνω τίποτε. Μου δίνουν 46 εκατομμύρια ευρώ».

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή τη στιγμή είναι στο Παρίσι ο αντιπρόεδρος της Μίλαν Αντριάνο Γκαλιάνι και διαπραγματεύεται τις τελικές λεπτομέρειες με τον τεχνικό διευθυντή της Παρί Λεονάρντο τη μετακίνηση του Σίλβα στον γαλλικό σύλλογο. Πάντως, οι αποδοχές του Σίλβα από τη μετακίνηση αυτή είναι διόλου ευκαταφρόνητες, αφού ο Βραζιλιάνος θα λαμβάνει περίπου 9 εκατομμύρια ευρώ τη σεζόν. Περισσότερα και από τον νυν τεχνικό της Παρί Κάρλο Αντσελότι που έχει ετήσιες αποδοχές 6 εκατομμυρίων ευρώ.

Μάλιστα, μετά τον Σίλβα σειρά για να ακολουθήσει το δρομολόγιο Παρίσι-Μιλάνο παίρνει και ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Όπως αναφέρουν τα γαλλικά μέσα η μεταγραφή του Σουηδού στην Παρί θα κοστίσει περίπου 25 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο ίδιος φιλοδοξεί να υπογράψει το τελευταίο του μεγάλο συμβόλαιο γι’ αυτό και επιθυμεί να συνεχίσει στους Παριζιάνους, αφού το χρήμα των ιδιοκτητών της ομάδας είναι αρκετά… ζεστό.

Επιμέλεια: Μπάμπης Πουλούτσης

Στείλτο :

tags: ,

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.