Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Βιαστής (;) ο Γκομίς

Βιαστής (;) ο Γκομίς

Στο εδώλιο ενδέχεται να καθίσει σύντομα ο Μπαφετίμπι Γκομίς, ο οποίος κατηγορείται από 38χρονη γυναίκα για βιασμό.

Σύμφωνα με τα όσα σοκαριστικά για την κοινή γνώμη αναφέρει γαλλικό δημοσίευμα, η εν λόγω γυναίκα κατήγγειλε ότι δέχτηκε επίθεση από τον 26χρονο επιθετικό της Λυών, αλλά και από ακόμη έναν άνδρα που επίσης ανήκει στον γαλλικό σύλλογο.

Το περιστατικό συνέβη σήμερα τα ξημερώματα, ενώ υπάρχουν και φήμες που αναφέρουν ότι ο Γκομίς πέρασε τη χθεσινή νύχτα σε αστυνομικό τμήμα της Λυών, αν και ο ίδιος με δηλώσεις του αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες. «Αρνούμαι όλες τις κατηγορίες που έχουν διατυπωθεί εναντίον μου και, σε αντίθεση με ό,τι έχει γραφτεί, δεν πέρασα το βράδυ μου στην αστυνομία. Ευχαριστώ όλους για την υποστήριξή τους», ανέφερε ο διεθνής επιθετικός σε προφίλ που διατηρεί σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Για το θέμα τοποθετήθηκε επίσημα και η γαλλική ομάδα, που σε ανακοίνωσή της ανέφερε: «Επισήμως, η Λυών αρνείται κατηγορηματικά ότι ο Γκομίς πέρασε τη νύχτα του σε αστυνομικό τμήμα και ότι υπάρχει και άλλος παίκτης μπλεγμένος στην υπόθεση. Ξεκάθαρα αυτά τα ρεπορτάζ από τα Μέσα, προσπαθούν να βλάψουν τους παίκτες που εμπλέκουν και να υπονομεύσουν την ομάδα μας».

Επιμέλεια: Μπάμπης Πουλούτσης

Στείλτο :

tags:

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.