Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > «Τριάδα» με απόδοση… «4,5»

«Τριάδα» με απόδοση… «4,5»

loxagos1Το κουπόνι του Σαββάτου το ‘φερα από δω, το ‘φερα από κει, ξεκάθαρα πράγματα δε μπόρεσα να διακρίνω. Ένα μέτριο πρόγραμμα αγώνων, που δυσκολεύτηκα πάρα πολύ να βγάλω κάποια επιλογήΘα πάρω τον «1» της Ρεν κόντρα στη Σοσό, παρόλο που οι φιλοξενούμενοι την προηγούμενη βδομάδα κέρδισαν την Παρί. Η Ρεν κυνηγάει τα ευρωπαικά εισιτήρια, θέλει να μείνει σε επαφή με την πρώτη 5αδα, αν και η Σοσό είναι φορμαρισμένη τον τελευταίο καιρό, έχοντας βγει από την επικίνδυνη ζώνη. Πιθανή και η επιλογή των πολλών γκολ.

«Ανεβαίνω» στην Ολλανδία για το παιχνίδι της Γκρόνινγκεν με τη Τσβόλε. Η προιστορία έχει πολλά γκολ στα μεταξύ τους παιχνίδια, οι άμυνες τους δε χαρακτηρίζονται από σταθερότητα, ενώ το κίνητρο, τόσο της Γκρόνινγκεν (να μπει στα ευρωπαικά πλέι οφ), όσο και της Τσβόλε (να απομακρυνθεί από τα πλει άουτ του υποβιβασμού), μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι και οι δύο ομάδες θα μπουν για να σκοράρουν.

Στο εγχώριο μας πρωτάθλημα, ξεχώρισα τα «2-3» γκολ στο ΟΑΚΑ. Ναι μεν, ο Παναθηναικός δίνεται σε τιμές φαβορί, αλλά έχει δυσκολευτεί σε όλα τα παιχνίδια που έχει δώσει εντός(κυρίως) ή εκτός, ενώ δε μπορώ να αποκλείσω να σκοράρει ο ΟΦΗ. Καλή επιλογή και η ισοπαλία στο ημίχρονο.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

222. Ρεν – Σοσό 1 (1.55)
237. Παναθηναικος – ΟΦΗ 2-3 γκολ (1.75)
242. Γκρόνινγκεν – Τσβόλε Over (1.65)

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.