Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Μάλαγα, με απόδοση «λουκούμι»

Μάλαγα, με απόδοση «λουκούμι»

malaga-pontarismaΜόνο μία φορά «χαμογελάσαμε» στη χτεσινή μέρα, με τις Μαγιόρκα και Χετάφε να σκοράρουν στο μεταξύ τους ματς και να επιβεβαιώνουν εύκολα το goal/goal. Αντίθετα Βαλένθια και Αλκορκόν, βούτηξαν στο βούρκο και δεν βγήκαν ποτέ στην επιφάνεια…

Στα φρέσκα όμως, εκεί όπου θα τιμήσουμε ματς μόνο από την πρώτη κατηγορία της Ισπανίας. Με το «Χ2» στο Θέλτα – Γρανάδα, με τους γηπεδούχους να μην μας… γεμίζουν το μάτι με τις εμφανίσεις τους. Η αλλαγή στον πάγκο (Ρεσίνο αντί Ερέρα) δίνει κάποιους πόντους, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι παρουσιάζονται τελευταία ιδιαίτερα μαχητικοί και αυτό να φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο.

Οι προσθήκες που έχουν κάνει στο ρόστερ τους έδωσαν ποιότητα από το κέντρο και μπροστά, οπότε θα τους στηρίξουμε στο «Μπαλαΐδος» για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Πάμε και με το υψηλό «διπλό» της Μάλαγα στην έδρα της Μπέτις (μίνι ντερμπάκι), με τους «βερδιμπλάνκος» να κουβαλούν την «ταμπέλα του άρρωστου». Μακριά από τον καλό τους εαυτό, αρχίζουν σιγά σιγά να χάνουν τη μάχη για τις θέσεις της Ευρώπης. Αντιθέτως η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι έχει καλό timing, μετράει πέντε σερί αγωνιστικές χωρίς ήττα (3-2-0) και μετά τη γκέλα της Βαλένθια, μπορεί να αυξήσει τη διαφορά από την τέταρτη θέση.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

302. ΘΕΛΤΑ – ΓΡΑΝΑΔΑ Χ2 (3,25/3,60)
322. ΜΠΕΤΙΣ – ΜΑΛΑΓΑ 2 (2,60)

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.