Είστε εδώ : Αρχική > Ηλίας Ζυματούρας > Χάιντ, Λούτον, «Κίντερ», Κέμπριτζ και μία… βόμβα!

Χάιντ, Λούτον, «Κίντερ», Κέμπριτζ και μία… βόμβα!

bomba1Πολλά ματς «βλέπω» από τα σημερινά της Κόνφερενς. Είχα «ψηλά» το «2» της Ρέξαμ στο Μπάροου αλλά… ξενέρωσα μόλις είδα την απόδοση. Σκέφτηκα και το πρόσφατο «παρελθόν» των γηπεδούχων που λες και τους… χτυπάει «ρεύμα»… ξυπνούν στα ματς που «κουβαλούν»… πελώριες αποδόσεις.

Κοντά στο «500» πλήρωνε το «2» στο Γκέιτσχεντ την Πρωτοχρονιά, κοντά στο «6,10» το «2» στο Νιούπορτ (19/1), πλησίαζε το «5,00» ο «άσος» με τη Λούτον (2/2), το «2,70» ο «άσος» με τη Γουόκινγκ, ενώ «3,60» είχε το «Χ» με τη Λίνκολν το περασμένο Σάββατο…

Στο ίδιο… τσουβάλι βάζω και τον «1» της Γκρίμσμπι (στο… «1,35»), η Εμπσφλιτ σήμερα θέλει προσοχή, έχει «ανέβει» και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ανήκει στις «ζημιάρες» της κατηγορίας άσχετα αν φέτος μας το… υπενθυμίζει ελάχιστα. Πάντως για… βόμβα σε δελτίο με ζητούμενα «μπαίνει»… εύκολα η Εμπσφλιτ!

Αυτά για «πρόλογο». Πονηρή θεωρώ τη Χάιντ στο Αλφρετον: καμία η διαφορά των δύο ομάδων στα πρόσφατα παιχνίδια. Αμφότερες… σέρνονται. Οπότε αυτομάτως αποκτά αξία το «2» του «2,70» (!), πόσω μάλλον όταν ήδη έχουμε «τσεκάρει» ότι η Χάιντ «βγάζει» καλύτερα τα… συστήματά της στα εκτός έδρας παιχνίδια.

«Διπλό» η Λούτον, ταιριάζει στο παιχνίδι της η επιπόλαια άμυνα της Μπρέιντρι. Άλλωστε αν θέλουν στη Λούτον να προλάβουν, τουλάχιστον, τα πλέι οφ πρέπει να κερδίζουν τα ματς με ομάδες επιπέδου «Μπρέιντρι». Διαφορετικά ας αρχίσουν να σκέφτονται από τώρα τον… σχεδιασμό της επόμενης σεζόν.

Η Νόνιτον έχει πάρει τα… πάνω της με δύο σερί νίκες. Κέρδισε ομάδες των… κυβικών της και «ανάσανε» βαθμολογικά. Την Αλφρετον (1-0) και την Μπάροου (2-1). Τώρα υποδέχεται την σαφώς ποιοτικότερη και πιο «δεμένη» ομάδα Κιντερμίνστερ και θεωρώ ότι δύσκολα θα αποφύγει το… μοιραίο. Το «2» μπαίνει στις επιλογές μου έστω κι αν το «1,65» είναι στο… όριο του «επικίνδυνου» για τα δεδομένα της κατηγορίας.

Κόντρα στο… ρεύμα θα πάω στο Τάμγουορθ – Κέμπριτζ. Ντεφορμέ η φιλοξενούμενη (4 σερί ήττες) αλλά η διαφορά της από την Τάμγουορθ δεν είναι τόση όση για να έχουμε το «2» στο «2,65» και τον «άσο» στο «2,15». Ψάχνει το θετικό αποτέλεσμα η Κέμπριτζ που θα αλλάξει την ψυχολογία της και σήμερα έχει την ευκαιρία να το κατακτήσει, απέναντι σε ομάδα που δεν… σκοτώνει, δεν «τρομάζει». Μάλιστα από την περίοδο 2005-2006 η Κέμπριτζ δεν έχει χάσει στο Τάμγουορθ. «Μετράει» εκεί μία νίκη και 4 ισοπαλίες.

Αυτά. Καλή επιτυχία στις επιλογές σας.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

133. ΑΛΦΡΕΤΟΝ – ΧΑΪΝΤ 2Χ (2,70/3,25)
138. ΜΠΡΕΪΝΤΡΙ – ΛΟΥΤΟΝ 2 (2,10)
139. ΝΟΝΙΤΟΝ – ΚΙΝΤΕΡΜΙΝΣΤΕΡ 2 (1,65)
131. ΤΑΜΓΟΥΟΡΘ – ΚΕΜΠΡΙΤΖ 2 (2,65)

Η… ΒΟΜΒΑ

135. ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ – ΕΜΠΣΦΛΙΤ (6,50/3,90)

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.