Είστε εδώ : Αρχική > Ηλίας Ζυματούρας > Τα… δυνατά του Λιμπερταδόρες

Τα… δυνατά του Λιμπερταδόρες

copa-libertadores-pontarismaΤο Λιμπερταδόρες έχει… ψωμί αυτή την εβδομάδα. Κάνω αρχή με το «2Χ» της Βελέζ στο «Σεντενάριο» της Πενιαρόλ, οι Ουρουγουανοί έχουν ενισχυθεί φέτος αλλά είναι φανερό ότι τους λείπει ο ρυθμός, δεν έχουν βρει ακόμη «χημεία». Η Βελέζ αυτή την εποχή είναι πιο… ομάδα και της δίνω προβάδισμα.

Στο Σαραντί – Ατλέτικο Μινέιρο «βλέπω» περισσότερο το Goal – Goal αλλά λόγω απόδοσης το αφήνω στην άκρη και «αγοράζω» το 2-3 Goal στο «1,80». Μετά τη νίκη επί της Σάο Πάολο η Μινέιρο είναι πιο άνετη.

Σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς η Σαραντί που μετά την κατάκτηση του Σουνταμερικάνα το 2007 και την περσινή περιπέτεια στο Λιμπερταδόρες έχει… ξεψαρώσει για να κοιτάξει στα μάτια τον Ροναλντίνιο και τους ποιοτικούς «παρτενέρ» του στη μέσο-επιθετική γραμμή. Εκεί βλέπω να κάθεται η… μπίλια, στο όριο του Under – Over.

Τα υπόλοιπα από το σημερινό πρόγραμμα δεν «αγγίζονται». Ούτε ο «άσος» της Τολίμα στο «1,45», ούτε η νίκη της Τιχουάνα στο «1,25».

Πάμε παρακάτω… Αν και είναι νωρίς από την Τρίτη να «μιλάμε» για παιχνίδια που θα γίνουν ξημερώματα Πέμπτης, έχω σημειώσει το «2» της Εμελεκ στην έδρα της Ικίκε (… έσκασε η ομάδα του Ντίας), σε καμία περίπτωση δεν ποντάρουμε στη Μπόκα που «σέρνεται» (σ.σ. άλλωστε γι’ αυτό η απόδοση της βρίσκεται στο «2,45»), πάμε απευθείας στο «1,90» της Φλουμινένσε που είναι άκρως δελεαστικό απέναντι στην άπειρη Χουατσιπάτο.

Μπορεί η Φλουμινένσε να διαχειριστεί καλά το παιχνίδι, το υπάρχον ρόστερ της το έχει αποδείξει πολλές φορές στα… δύσκολα και να «ρεφάρει» την ήττα – σοκ από την Γκρέμιο στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Δίκαιο το «1,90» της Λιμπερτάδ για το εντός έδρας ματς με την Παλμέιρας που βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο μετά τον υποβιβασμό της στη Β’ Βραζιλίας. Επίσης για πρώτη φορά θα προτείνω σημείο με χάντικαπ.

Είναι ο «άσος» της Σάο Πάολο που υποδέχεται στο «Μορουμπί» τη Δε Στρόνγκεστ, η οποία όταν κέρδισε τελευταία φορά μακριά από το υψόμετρο της έδρας της στην Ελλάδα η ανεργία ήταν στο… 7-8%, παίρναμε Δώρα Πάσχα – Χριστουγέννων, το Χρηματιστήριο βρισκόταν πάνω από τις 1,800 μονάδες και η Τρόικα… ασχολούνταν με την… Αργεντινή!

ΥΓ: αν προκύψει κάτι διαφορετικό, εδώ είμαστε, θα τα «πούμε» με Update. Σήμερα Τρίτη στις «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο» που κυκλοφορούν υπάρχει αναλυτικό ρεπορτάζ για την… περιπέτεια της Κορίνθιανς μετά την εγκληματική ενέργεια των οπαδών της στο υψόμετρο του Ορούρο, όπου από φωτοβολίδα σκοτώθηκε 14χρόνος φίλος της Σαν Χοσέ…

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

Βασική «τριάδα» Λιμπερταδόρες…

162. ΠΕΝΙΑΡΟΛ – ΒΕΛΕΖ (2,65/3,10)
198. ΙΚΙΚΕ – ΕΜΕΛΕΚ 2 (2,50)
201. ΧΟΥΑΤΣΙΠΑΤΟ – ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ 2 (1,90)

ΛΟΙΠΑ… ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑΤΑ

164. ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡ. – ΑΤΛ. ΜΙΝΕΪΡΟ 2-3 GOAL (1,80)
207. ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ – ΔΕ ΣΤΡΟΝΓΚΕΣΤ (+1 ΓΚΟΛ) 1 (1,40)

 

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.