Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Με… ξένη βοήθεια

Με… ξένη βοήθεια

Reggina+Calcio+v+Calcio+PadovaΕμβόλιμη αγωνιστική στη Β’ Ιταλίας και οι επιλογές μας είναι δύο για σήμερα και μία για αύριο.

Για τους… ανυπόμονους, βάζουμε και μία… τζούρα από Α’ Αγγλίας, δεδομένου ότι δυάδα στον ΟΠΑΠ με αγώνες Β’ Ιταλίας δεν μπορούμε να παίξουμε.

Η Βιτσέντζα ηττήθηκε εντός έδρας από την πρωτοπόρο Σασουόλο δίχως να το αξίζει.

Προηγουμένως είχε πάρει σπουδαία «διπλά» σε Βερόνα και Μπρέσια. Σουλουπώνεται με το πέρασμα του χρόνου και ιδιαίτερα στην άμυνα.

Στο σκοράρισμα έχει τα… θέματά της, το παλεύει όμως και με την άμυνα της άκρως προβληματικής Γκροσέτο, δεν αναμένεται να μείνει στο μηδέν. Υπάρχει διαφορά (τώρα…) μεταξύ των δύο ομάδων και το «διπλό» σε τιμή αουτσάιντερ μας ελκύει.

Η Πάντοβα έχει μείνει επτά ματς δίχως νίκη και σίγουρα με τέτοια συμπεριφορά δεν μπορεί να κυνηγήσει με αξιώσεις τα πλέι οφ. Στο Εμπολι όμως έδειξε σημάδια βελτίωσης (σημαντικής κιόλας…) και αν πορευτεί στον ίδιο δρόμο και την Τρίτη, δεν θα έχει πρόβλημα απέναντι στη Γιούβε Στάμπια.

Κλείνουμε την τριάδα μας με τον «άσο» της Χάρτλπουλ επί της Κρου (Α’ Αγγλίας). Το να ποντάρουμε στους ουραγός ίσως φαντάζει ως κίνηση… απελπισίας, η Χάρτλπουλ όμως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση εσχάτως, από εκεί που ήταν καταδικασμένη, άπαντες πιστεύουν στη σωτηρία και δεν κατανοούμε τον λόγο για τον οποίο η Κρου δίνεται φαβορί στο συγκεκριμένο ματς.

Όσον αφορά στο αυριανό, πολλά μπορούν να αλλάξουν επειδή μιλάμε για την Μπάρι, κρατάμε όμως το βασικό: Οι γηπεδούχοι είναι… καζάνι που βράζει, οι οπαδοί θέλουν να διώξουν τον προπονητή, ο προπονητής μόνο «στημένους» δεν είπε τους παίκτες και παρά τις απουσίες της, η Βερόνα έχει την ποιότητα να εκμεταλλευτεί αυτό το κομφούζιο και να πάρει τη νίκη.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ – ΤΡΙΤΗ

144. ΓΚΡΟΣΕΤΟ – ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ 2 (2,75)
148. ΠΑΝΤΟΒΑ – ΓΙΟΥΒΕ ΣΤ. 1 (2,05)
122. ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ – ΚΡΟΥ 1 (2,45)

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ – ΤΕΤΑΡΤΗ

188. ΜΠΑΡΙ – ΒΕΡΟΝΑ 2 (2,25)

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.