Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Fun Bets στο «Camp Nou»

Fun Bets στο «Camp Nou»

loxaΟ επαναληπτικός ημιτελικός του Copa del Rey ανάμεσα στη Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης, είναι το παιχνίδι που τραβάει τα βλέμματα από το σημερινό πλούσιο μενού αγώνων. Οι δύο ομάδες διασταυρώνουν για 5η φορά φέτος τα ξίφη τους, λίγες μέρες πριν αναμετρηθούν στο «Santiago Bernabеu» για την Primera Division.

Η αρχή για τη φετινή σεζόν έγινε τον Αύγουστο, όπου για το Ισπανικό Super Cap η Ρεάλ κατέκτησε το τρόπαιο αφού αν και έχασε στο «Camp Nou» με 3-2, κατάφερε να κερδίσει στην έδρα της μία βδομάδα μετά με 2-1!

Στις 7 Οκτώβρη, για το πρωτάθλημα αυτή τη φορά και για λογαριασμό της 7ης αγωνιστικής, η Μπαρτσελόνα φιλοξένησε τη Ρεάλ με το τελικό αποτέλεσμα (2-2) να αφήνει ικανοποιημένους τους παίκτες του Μουρίνιο.

Σήμερα, οι δύο αιώνιοι αντίπαλοι, θα αναμετρηθούν στον επαναληπτικό του 1-1, παιχνίδι όπου έγινε στις 30 Ιανουρίου, με στόχο την πρόκριση στον μεγάλο τελικό, εκεί όπου ο νικητής θα αντιμετωπίσει την ομάδα που θα προκριθεί από το ζευγάρι Σεβίλλη-Ατλέτικο Μαδρίτης.

Το «διπλό», δικαιολογημένα κατ’ εμέ, παρουσιάζει πτώση, καθώς αν στα παραπάνω μεταξύ τους φετινά αποτελέσματα συνυπολογίσουμε και την αγωνιστική κατάσταση που βρίσκονται τελευταία οι δύο ομάδες, τότε σίγουρα ο άσος όχι μόνο δεν αξίζει το ποντάρισμα, ίσα-ίσα που προσφέρεται και για κόντρα. Προσοχή εδώ, δεν λέω ότι η Μπαρτσελόνα δεν θα κερδίσει, απλά θέλω να τονίσω ότι η τιμή του άσου δεν είναι value.

Η Μπαρτσελόνα στα τελευταία δέκα παιχνίδια, έχει δύο ήττες, τρεις ισοπαλίες και πέντε νίκες, ενώ στον ίδιο αριθμό παιχνιδιών, η Ρεάλ έχει έξι νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα. Ωστόσο οι Καταλανοί έχουν το πάνω χέρι όσον αφορά τα εντός-εκτός, μιας και στο «Camp Nou» στα τελευταία δέκα παιχνίδια μετράνε οκτώ νίκες και δύο ισοπαλίες, τη στιγμή που οι Μαδριλένοι μακριά από την έδρα τους στα τελευταία δέκα, έχουν μόλις τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες.

Να αφήσουμε όμως τα διάφορα στατιστικά στοιχεία και να έρθουμε στα καθαρά αγωνιστικά θέματα. Για τους Μπλαουγκράνα η μεγάλη απουσία ακούει στο όνομα Τίτο Βιλανόβα όπου η παραμονή του επί αμερικανικού εδάφους τελικά θα είναι παραπάνω απ’ ότι αρχικά είχε υπολογιστεί. Έτσι η Μπαρτσελόνα θα μένει για ακόμα ένα παιχνίδι «ακέφαλη». Από εκεί και πέρα, ο Ρούρα θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, αφού φρόντισε να ξεκουράσει πολλά από τα βασικά στελέχη στο ματς με τη Σεβίλλη για το πρωτάθλημα.

Χωρίς προβλήματα θα είναι και η Ρεάλ, με το Μουρίνιο να έχει στο απουσιολόγιό του μόνο τον Κασίγιας, που ούτως ή άλλως όμως, δεν του πολύ έδινε και πολύ σημασία τελευταία ο Πορτογάλος τεχνικός.

Στοιχηματικά, όπως θα δείτε και από κάτω, έχω επιλέξει να κάνω παιχνίδι με επιλογές οι οποίες ΔΕΝ είναι για «φόρτωμα» και έχουν ως στόχο να έχουμε ένα εξτρά ενδιαφέρον στο μεγάλο αυτό παιχνίδι που αναμένεται να καθηλώσει όλη την υφήλιο απόψε το βράδυ. Καλή μας διασκέδαση…

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

*Λεπτό 1ου γκολ 31-45 (4,50)
*Σύνολο κόρνερ 15+ (5,00)
*Σύνολο τερμάτων 7+ (6,50)
*Ακριβές Σκορ 3-1 (8,50)
*Ακριβές Σκορ 4-2 (52,00)

Επικοινωνία:
Email: loxagosbet@yahoo.gr
Γίνετε μέλη στην Bet With Loxagos: https://www.facebook.com/groups/betwithloxagos/

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.