Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Δύσκολα για Ολυμπιακό, No Goal στα Χανιά…

Δύσκολα για Ολυμπιακό, No Goal στα Χανιά…

olympiakos-sima-2Το χθεσινό «Classico» ήταν ένα από τα λίγα που δε με ικανοποίησαν τα τελευταία χρόνια.

Και αναφέρομαι και στο θέαμα, αλλά και στο τελικό αποτέλεσμα. Η Μπάρτσα βρίσκεται σε κακό φεγγάρι τον τελευταίο καιρό, δεν βγάζει φαντασία και δε βρίσκει εύκολα λύσεις στο σκοράρισμα. Από την άλλη, θα χαρακτήριζα τη Ρεάλ «κυνική», υπό την έννοια πως ότι ευκαιρία είχε την αξιοποίησε και έφτασε στο θρίαμβο και στην πρόκριση στον τελικό.

Οι δύο ομάδες θα τα ξαναπούν το Σάββατο, με την ελπίδα αυτή τη φορά, ο εριστικός Ζοσέ να αποχωρήσει νωρίτερα για τα αποδυτήρια με σκυμμένο κεφάλι.

Το σημερινό πρόγραμμα θεωρώ πως είναι καλύτερο από το χθεσινό, παρά το ότι οι επιλογές είναι λιγότερες. Θα ασχοληθούμε με τον δεύτερο ημιτελικό του Ισπανικού Κυπέλλου, αλλά και με τους αγώνες της προημιτελικής φάσης του δικού μας Κυπέλλου. Ας μπούμε στο ….ψητό λοιπόν.

Στα Χανιά, ο Πλατανιάς υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Αστέρας στην προηγούμενη του επίσκεψη, είχε φύγει άνετα με το τρίποντο (0-3) αλλά το σημερινό παιχνίδι θα ναι διαφορετικό. Οι Κρητικοί έχουν ανέβει αγωνιστικά με τρεις συνεχόμενες νίκες, ψυχολογικά διότι έχουν πάρει βαθιά ανάσα όντας μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού και με τη βοήθεια του κόσμου τους θα προσπαθήσουν να κάνουν ότι καλύτερο για να διεκδικήσουν επί ίσοις όροις την πρόκριση στα ημιτελικά.

Οι Αρκάδες πέρα από το εξαιρετικό ποδόσφαιρο που παρουσιάζουν στο χορτάρι και τη 2η θέση στη πρωτάθλημα, επιθυμούν διακαώς να βρεθούν στον τελικό του θεσμού, όταν πέρυσι έχασαν την πρόκριση στα τελευταία λεπτά από τον Ατρόμητο.

Θεωρώ πως και οι δύο ομάδες θα «κατέβουν» με σκοπό να κρατήσουν πάνω απ όλα το σκορ και το μηδέν παθητικό και μετά να ψάξουν το τέρμα που θα τους δώσει το προβάδισμα ενόψει του δεύτερου παιχνιδιού, συνεπώς θα επιλέξω το No goal.

Στα Γιάννενα, ο ΠΑΣ φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Οι Γιαννιώτες βρίσκονται στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ, παίζουν καλό ποδόσφαιρο και θέλουν να επαναλάβουν εκ νέου το «θαύμα» του 2007, όταν είχαν αποκλείσει τον σημερινό αντίπαλο από τη συνέχεια του Κυπέλλου.

Ο Ολυμπιακός ανέκαθεν δυσκολευόταν στους Ζωσιμάδες, ακόμα και φέτος που επικράτησε, τα κατάφερε στο δεύτερο ημίχρονο και αγχώθηκε μόλις τα Γιάννενα μείωσαν, ενώ και το γεγονός πως δε παίζει καλή μπάλα, ευνοεί τους γηπεδούχους.

Στον δεύτερο ημιτελικό του Copa del Rey, η Σεβίλλη φιλοδοξεί να αποκλείσει την Ατλέτικο, έχοντας και το «αβάντζο» του εκτός έδρας γκολ. Οι Σεβιγιάνοι θα ψάξουν το γκολ που χρειάζονται με υπομονή κι επιμονή στο παιχνίδι τους, η Ατλέτικο δεν πείθει τον τελευταίο καιρό, ενώ αν συνυπολογίσω και το κίνητρο των γηπεδούχων (με νίκη εξασφαλίζουν και την παρουσία τους στην Ευρώπη τη νέα σεζόν), οδηγούμαι προς τα αριστερά. Και το σύνολο των «2-3» γκολ είναι μια επιλογή που μπορεί να χωρέσει σε ένα στοίχημα μας.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

167. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ. No goal (1.80)
175. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΔΕ) (2.14)
197. ΣΕΒΙΛΛΗ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 1 (2.20)
197. ΣΕΒΙΛΛΗ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 2-3 ΓΚΟΛ (1.90)

Καλή επιτυχία σε ότι κι αν επιλέξετε!!!

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.