Είστε εδώ : Αρχική > Ηλίας Ζυματούρας > Τη… βρίσκει εκτός έδρας η Τίγκρε!

Τη… βρίσκει εκτός έδρας η Τίγκρε!

colon-1-lanus-0-pizarro-con-bastia«Μια χαρά», καθώς επαναρχίζει η Αργεντινή, το ζητούμενο είναι να μην πάρουμε… τρομάρες! Γιατί ως είθισται, έπειτα από «διακοπές» πρωταθλημάτων, όταν δηλαδή «πέφτουν οι διακόπτες», βλέπουμε περίεργα πράγματα.

Πάμε απευθείας στο πρώτο… πιάτο, που «περιέχει» δύο αναμετρήσεις. Το Κολόν – Τίγκρε και το Μπελγράνο – Αρσεναλ Σαραντί.

Στην Κολόν ο Ρομπέρτο Σενσίνι την έκανε για… άλλες πολιτείες, παραιτήθηκε μετά την ήττα από τη Σαν Λορέντζο, ενώ οι οπαδοί την «έπεσαν» στον πρόεδρο Λέρτσε.

Η «απάντηση» της διοίκησης ήταν να δώσει το… χρίσμα στον Πάμπλο Μοράντ και στον Μαρσέλο Γκουξ, τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται να μείνουν έως το τέλος της σεζόν αν φέρουν αποτελέσματα και καλές εμφανίσεις.

Βέβαια οι Μοράντ – Γκουξ δεν ήταν η πρώτη επιλογή της διοίκησης. Στην Κολόν προσπάθησαν να κλείσουν τον Φαλσιόνι και τον Φοσάτι αλλά… έφαγαν πόρτα.

Πολλοί πιστεύουν ότι η αλλαγή προπονητή έχει ευεργετικά αποτελέσματα στις ομάδες. Ναι, όμως, στις «ομάδες»! Γιατί αυτό που άφησε… πίσω του ο Σενσίνι είναι συνονθύλευμα κι έτσι το «έργο» των υπηρεσιακών, σήμερα στην Κολόν, είναι δύσκολο. Προσοχή εδώ: οι γηπεδούχοι έχουν αξιόλογο ρόστερ, αλλά μάλλον από ενθουσιασμό ο Μοράντ (που θα ηγηθεί της νέας προσπάθειας) παίρνει ρίσκα στο ντεμπούτο του για να… φέρει την πολυπόθητη νίκη.

Και επειδή από την… άλλη υπάρχει και «αξιόπιστος» αντίπαλος, η Τίγκρε που σαφώς είναι πιο «δεμένη» και χωρίς πολλά προβλήματα, δεν θα επιλέξουμε τον «άσο». Στο «Χ2» θα κοιτάξουμε, άλλωστε όσοι παρακολουθείτε συχνά τη στήλη ή ακόμη και τα παιχνίδια στην Αργεντινή θα γνωρίζετε ότι η ομάδα από τη «Βικτόρια» τη… βρίσκει να παίζει εκτός έδρας.

Μακριά από τους οπαδούς της κάνει καλύτερα παιχνίδια, ενώ παρά το γεγονός ότι ακολουθεί ματς του Λιμπερταδόρες, ο Γοροσίτο αναμένεται να ρίξει στη μάχη όλους τους διαθέσιμους βασικούς. Σε σχέση μάλιστα με την εντός έδρας ήττα από την Ουνιόν γυρίζουν οι Ντονάτι, Φερέιρα, παίκτες που ενισχύουν την αμυντική τακτική…

Στο Μπελγράνο – Αρσεναλ Σαραντί, θα πέσει το… ξύλο της… αρκούδας. Μην τρομάζετε. Αγωνιστικό «ξύλο», εννοώ. Και οι δύο στηρίζονται στη δύναμη και στις «στημένες» φάσεις. Παντού μπορεί να κάτσει η… μπίλια, ενώ και σε αυτό το ματς η φιλοξενούμενη, παρά το γεγονός ότι έχει στη συνέχεια Λιμπερταδόρες, θα παραταχθεί με ανταγωνιστική ενδεκάδα.

Θα μου προκαλέσει εντύπωση αν «ανοίξει» το σκορ, το παιχνίδι είναι κλασική περίπτωση… ισοπαλίας («Χ»), τώρα αν δούμε μία από τις δύο (ή και τις δύο) να μπαίνουν στο γήπεδο και να… ζωγραφίζουν, μάλλον θα έχουμε πέσει… θύματα έκπληξης. Ως δεύτερη επιλογή για την αναμέτρηση στην Κόρδοβα έχω το «2-3 γκολ»…

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

149. ΚΟΛΟΝ Σ.Φ. – ΤΙΓΚΡΕ Χ2 (3,15/2,70)
150. ΜΠΕΛΓΡΑΝΟ – ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡ. Χ (3,05)

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.