Είστε εδώ : Αρχική > Ηλίας Ζυματούρας > «Bομβαρδίζει» η Μπάροου, «ναι» σε Λούτον, Λίνκολν…

«Bομβαρδίζει» η Μπάροου, «ναι» σε Λούτον, Λίνκολν…

1349829852-barrow-afc-beats-southport-fc-in-bluesquare-bet-premier-league_1513032Πολλές φορές φέτος… έκραξα τη Λούτον που έχει στείλει στον ντορβά κόσμο και κοσμάκη, κυρίως με τις εντός έδρας «γκέλες».

Λογικά δεν θα προλάβει τα πλέι οφ, άλλωστε προετοιμάζεται για την επόμενη σεζόν, αλλά το «2,40» στο Κέμπριτζ είναι δελεαστικό αν αναλογιστούμε ότι η γηπεδούχος δεν… λέει πολλά πράγματα ως ομάδα και πρόσφατα έχασε δύο παίκτες «κλειδιά».

Σημαντικό ότι η Κέμπριτζ δεν έχει άμεσους στόχους.

Δεύτερο «σημείο»… βόμβα: το «2» της Μπάροου (εννοείται ότι ποντάρεται και με κάλυψη το «Χ») στο Γκρίμσμπι. Αν το συγκεκριμένο ζευγάρι συναντιόνταν στο ίδιο γήπεδο πριν από ενάμιση μήνα δεν θα συζητούσαμε για τον «άσο». Θα ήταν λογικό φαβορί. Τώρα, όμως, με τη… φόρα που έχει πάρει η Μπάροου (η οποία… τρέχει να εξασφαλίσει την παραμονή της) και την… κατηφόρα που «ακολουθεί» η Γκρίμσμπι, η έκπληξη (βάσει αποδόσεων) είναι πιθανή.

Προσοχή στη Ρέξαμ: «μετρ» στα «διπλά», καλύτερη ομάδα από τη Χάιντ, όμως βρίσκει τη γηπεδούχο στο… ανέβασμα, ενώ η ίδια είναι… μεθυσμένη από νέκταρ της κατάκτησης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

Στο «1,65» προσφέρεται το «2» της Μάνσφιλντ είναι ανώτερη από την Τάμγουορθ αλλά όπως έχω τονίσει πολλές φορές τέτοιες… τιμές δεν «αγγίζονται» στην Κόνφερενς.

Και φυσικά δεν… ακουμπάμε τον «άσο» της Νιούπορτ (vs Ντάρτφορντ) η οποία… έρχεται από δύο μεσοβδόμαδα ματς: κι όμως έπαιξε Τρίτη στο Σάουθπορτ (2-0) και Πέμπτη στο Γκέιτσχεντ (0-0), σήμερα υποδέχεται τη Ντάρτφορντ και τη Δευτέρα παίζει στο Νόνιτον. Κουράστηκα και μόνο που τα έγραψα τα παιχνίδια, φανταστείτε τους παίκτες των Ουαλών…

Θα σταθώ στο Εμπσφλιτ – Φόρεστ Γκριν: ένα από τα τελευταία της χαρτιά παίζει η γηπεδούχος, που εσχάτως εμφανίζεται βελτιωμένη, «φορτσάρει» για τα πλέι οφ η φιλοξενούμενη αλλά από το… ταξίδι στην έδρα της Γουόκινγκ και μετά έχει «κατεβάσει» ταχύτητα. Ρίσκο με «1». Στο «3,00» είναι η τιμή του, σας το έγραψα, σήμερα θα «πάμε» με τόλμη.

Τέλος με… Αλφρετον – Λίνκολν: πώς να αγνοήσω το «2» του «3,00» για τη φορμαρισμένη φιλοξενούμενη. Η Αλφρετον μάλιστα έπαιξε Πέμπτη εκτός έδρας με την Μπρέιντρι και μπήκε τέλος στο αήττητο σερί των 4 αγωνιστικών…

Τα… αγαπημένα μας «Χ» πιστεύω ότι έχουμε πιθανότητες να… πανηγυρίσουμε στις αναμετρήσεις: Γκέιτσχεντ – Σάουθπορτ, Γουόκιγνκ – Χέρεφορντ και Μάκλσφιλντ – Στόκπορτ…

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας…

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

199. ΑΛΦΡΕΤΟΝ – ΛΙΝΚΟΛΝ 2 (3,00)
201. ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ – ΜΠΑΡΟΟΥ (4,85/3,90)
204. ΚΕΜΠΡΙΤΖ – ΛΟΥΤΟΝ 2 (2,40)

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 2

200. ΓΚΕΪΤΣΧΕΝΤ – ΣΑΟΥΘΠΟΡΤ Χ (3,25)
203. ΕΜΠΣΦΛΙΤ – ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ 1 (3,00)
206. ΜΑΚΛΣΦΙΛΝΤ – ΣΤΟΚΠΟΡΤ Χ (3,35)
209. ΧΑΪΝΤ – ΡΕΞΑΜ (1,85/3,25)

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.