Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Εκπλήξεις ξανά…

Εκπλήξεις ξανά…

nancyΛίγο έλειψε να περάσει η τριάδα που πρότεινε η στήλη την Παρασκευή.

Η Ανζέ μας δικαίωσε κι έγινε η πρώτη ομάδα που «άλωσε» την έδρα της Σατορού (έστω κι αν έχανε ως το 89’), η Αρλ πήρε τελικώς αποτέλεσμα από την Καέν, ενώ η Μονπελιέ άντεξε για 80 λεπτά στο Παρίσι, αλλά τελικώς «λύγισε» (έχασε με 1-0)…

Θα επιμείνουμε και σήμερα σε δυνατά σημεία, γι’ αυτό και θα πάμε σε εκπλήξεις.

Ας δούμε αναλυτικά την τριάδα μας:

Ζούλτε Β. – Λόκερεν: 1η αγωνιστική των πλέι οφ στο Βέλγιο και για την 1η σειρά (σ’ αυτήν που θα κριθεί ο τίτλος) γίνεται σήμερα ένα παιχνίδι. Η Ζούλτε είναι ίσως η ομάδα που έπαιξε την καλύτερη μπάλα στο μεγαλύτερο μέρος της κανονικής διάρκειας. Αντικειμενικά πάντως, δεν έχει τα φόντα να κάνει πρωταθλητισμό. Στα τελευταία της ματς προβλημάτισε λίγο με τις εμφανίσεις της.

Στις 3 Μαρτίου νίκησε εκτός της Σαρλερουά (1-0) με γκολ στο 92’ κι ενώ νωρίτερα, είχε σταθεί απίστευτα τυχερή. Στις 9 Μαρτίου έχασε εκτός από την Κλαμπ Μπριζ και τις 16 του μήνα, νίκησε εκτός της Μαλίν (3-2). Πάντως, στα δύο από τα τρία γκολ της υπήρξε επιθετικό φάουλ, ενώ η Μαλίν δεν πήρε «καθαρό» πέναλτι. Η Λόκερεν πραγματοποίησε ορισμένες πολύ καλές εμφανίσεις.

Την προηγούμενη αγωνιστική έκανε «διπλό» στη Λιέγη, επί της Σταντάρ. Στην κανονική διάρκεια είχε νικήσει στην έδρα της Ζούλτε (3-0, στις 20 Οκτωβρίου). Από το 2006 και μετά, οι δύο ομάδες έχουν παίξει συνολικά εννιά φορές στο Βάρεγκεμ. Η κάθε μία μετράει από μία νίκη, ενώ εφτά αγώνες έληξαν ισόπαλοι.

Μαλίν – Σαρλερουά: Πρώτος αγώνας και για τη 2η σειρά των πλέι οφ (ομάδες που κανονικά τερμάτισαν στις θέσεις 7-14). Η Μαλίν είναι το απόλυτο φαβορί του Β’ ομίλου. Όμως απόψε, δεν έχει τον «κορμό» της.

Συγκεκριμένα, λείπουν ο τερματοφύλακας, ο ένας κεντρικός αμυντικός, το καλό αμυντικό χαφ κι ένα εξτρέμ, ενώ ο άλλος κεντρικός αμυντικός θα παίξει με ένεση. Η Σαρλερουά βελτιώθηκε σημαντικά από τις αρχές Φλεβάρη και μετά, όταν κι άλλαξε προπονητή. Μπορεί να «κοντράρει» τη γηπεδούχο.

Ρεν – Νανσί: Φέτος, στις 25 Σεπτεμβρίου, η Ρεν νίκησε εντός τη Νανσί με 3-2, για το Λιγκ Καπ. Τον περασμένο Γενάρη (του 12) την είχε νικήσει και με 3-0, για το Κύπελλο. Για το πρωτάθλημα όμως, η τελευταία φορά που η ομάδα του Αντονετί επικράτησε εντός της Νανσί ήταν το Φλεβάρη του 2000. Η φιλοξενούμενη θέλει πάση θυσία το αποτέλεσμα, στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή. Θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί το πρόβλημα επιθετικής δυστοκίας που αντιμετωπίζει η Ρεν.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

257. ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ – ΛΟΚΕΡΕΝ: Χ (3,25)
260. ΜΑΛΙΝ – ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ: 2 (3,85)
265. ΡΕΝ – ΝΑΝΣΙ: Χ (3,50)

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.