Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > «Μαγικό φίλτρο» στην Ουντινέζε…

«Μαγικό φίλτρο» στην Ουντινέζε…

Udinese+CalcioΤρεις είναι οι επιλογές μας από την Α’ Ιταλίας. Η Ουντινέζε υποδέχεται την Μπολόνια και από εκεί που οι γηπεδούχοι είχαν οκτώ απουσίες προ δύο εβδομάδων, άπαντες, πλην του μέσου Πίντσι είναι διαθέσιμοι, λες και ήπιαν από το μαγικό φίλτρο του… δρυΐδη Πανοραμίξ.

Αντίθετα, οι απουσίες των φιλοξενούμενων (Ντιαμάντι και Πέρες) είναι σημαντικές, ενώ ανασταλτικά δεν είναι ό,τι καλύτερο έχουμε δει, οπότε «άσος».

Ομοίως και στο Τζένοα – Σιένα. Το συγκεκριμένο ματς είναι «τελικός» αναφορικά με τη σωτηρία, ωστόσο οι γηπεδούχοι είναι πιο ποιοτικοί, ενώ στο πίσω μέρος του μυαλού τους έχουν και την εκδίκηση για το περσινό 1-4.

Ακόμη και παρασκηνιακά να το πάρουμε, το… αφεντικό των γηπεδούχων, ο Ενρίκο Πρετσιόζι, σπρώχνει χρήματα και είναι σαφώς πιο επιθυμητός από τους ιθύνοντες των εκπροσώπων της Τοσκάνης. «Άσος» κι εδώ.

Κλείνουμε την τριάδα μας με το «διπλό» της Φιορεντίνα. Η Κάλιαρι δεν είναι κακή, κάθε άλλο, αυτή τη φορά όμως ασχολήθηκαν πολύ περισσότερο με τα εκτός αγώνα (κεκλεισμένων των θυρών το ματς). Παρατηρούμε μία χαλαρότητα στην ομάδα της Σαρδηνίας, η οποία έχει εξασφαλίσει εν πολλοίς τη σωτηρία της. Ευκαιρία για τους «βιόλα» να κάνουν ακόμη ένα βήμα προς την 3η θέση, οπότε «διπλό».

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

169. ΚΑΛΙΑΡΙ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ 2 (2,15)
171. ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ – ΜΠΟΛΟΝΙΑ 1 (1,85)
174. ΤΖΕΝΟΑ – ΣΙΕΝΑ 1 (1,85)

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.