Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Φαβορί η Λούγκο, επιτέλους… Σεβίλλη

Φαβορί η Λούγκο, επιτέλους… Σεβίλλη

SEVILLAΤέλος οι υποχρεώσεις των εθνικών, τέλος η ξεκούραση για τις περισσότερες ομάδες, σε φουλ αγωνιστική δράση πλέον και οι «ταυρομάχοι» ετοιμάζονται τόσο σε Πριμέρα όσο και σε Σεγούντα Ντιβιζιόν.

Από τα μεγάλα σαλόνια κρατάμε το «διπλό» της Σεβίλλης στην έδρα της Λεβάντε. Θεωρώ ότι η ομάδα της Βαλένθιας έχει «χτυπήσει» ταβάνι.

Έχει τρεις καλές απουσίες, έχει χάσει και τον ταχύτατο φορ Μάρτινς και η καθίζηση είναι προ των πυλών.

Από την άλλη, η ομάδα της Ανδαλουσίας αδικεί τον εαυτό της. Σοβαρή και πειθαρχημένη εντός έδρας, μακριά από το «Σάντσες Πιθχουάν», όμως, βραχυκυκλώνει. Αν θέλει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, τότε περνάει από το «Θιουδάδ ντε Βαλένθια», χωρίς δεύτερη σκέψη.

Δεύτερο σημείο ο δυνατός «άσος» της Λούγκο με την Χερέθ. Πολλές απουσίες η φιλοξενούμενη, θεωρητικά είναι το Νο.1 φαβορί για υποβιβασμό, δύσκολα θα γλιτώσει κόντρα σε μία ομάδα, η οποία μετράει δύο κολλητά τρίποντα και τρέφει ελπίδες για τα πλέι οφ.

Στο μπλοκάκι και το «Over» στην αναμέτρηση Κόρδοβα – Σαμπαντέλ, με τις δύο ομάδες να έρχονται από τρία συνεχόμενα. Αλλο ένα δεν θα χαλάσει κανέναν, με τους φιλοξενούμενους μάλιστα να κατεβαίνουν με τρεις απουσίες στο μεσοαμυντικό κομμάτι.

Υ.Γ.: Το γνωστό πουλάκι από τη Θεσσαλονίκη κατέβηκε στα νότια και έφερε και ραβασάκι. Κοφτές λέξεις όμως. Χειρουργείο Πανθρακικού, Πολατιάν, το 2ο από το 3ο ματς που είναι στο πρόγραμμα να πάρει ο Αρης, ενώ στα ψιλά γράμματα είχε αναφορά για το «διπλό» του ΠΑΣ Γιάννινα και για πλάνο υποβιβασμού του ΟΦΗ.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 1

237. ΛΟΥΓΚΟ – ΧΕΡΕΘ 1 (1,60)
271. ΚΟΡΔΟΒΑ – ΣΑΜΠΑΝΤΕΛ OVER (1,75)
274. ΛΕΒΑΝΤΕ – ΣΕΒΙΛΛΗ 2 (2,10)

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 2

182. ΟΦΗ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2 (2,75)
227. ΑΡΗΣ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 1 (1,60)

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.