Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Τριάδα… «άσων»

Τριάδα… «άσων»

aris-filathloi_2Πλούσιο το σημερινό μενού αγώνων του «Πάμε Στοίχημα», αφού όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα ξαναβγήκαν στα γήπεδα μετά τη διακοπή τους εξαιτίας των Προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλου.

Χθες η Παρί δικαίωσε την επιλογή μας, έστω κι αν χρειάστηκε να φτάσει στο 80ο λεπτό για να σκοράρει απέναντι στη Μονπελιέ. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι το σκορ θα μπορούσε να ανοίξει πολύ νωρίτερα αν οι παίκτες του Ancelotti ήταν πιο τυχεροί στην τελική προσπάθεια ή αν ο ρέφερι της αναμέτρησης δεν αρνούταν στο 26ο λεπτό το πέναλτι σε μαρκάρισμα πάνω στον Menez.

Για σήμερα, έχω επιλέξει να ασχοληθώ στοιχηματικά μόνο με τρεις αναμετρήσεις, όπου και στις τρεις θα στοχεύσω στις νίκες των γηπεδούχων. Ξεκινάω από Ελλάδα, εδώ όπου θα αγοράσω δύο άσους. Ο πρώτος θα έρθει στο «Βικελίδης» και ο άλλος από το «ΟΑΚΑ».

Στη Θεσσαλονίκη, Άρης και Πανθρακικός δίνουν παιχνίδι «ζωής και θανάτου» με τους γηπεδούχους να είναι αυτοί που καίγονται για το τρίποντο, αφού οι Θρακιώτες βολεύονται σε πρώτη φάση και με την ισοπαλία. Τις τελευταίες ώρες παρατηρείται μια αισθητή άνοδος του άσου και ταυτόχρονη πτώση του διπλού και του «Χ». Αποτέλεσμα αυτού είναι η νίκη του Άρη που άνοιξε στο 1,55 περίπου, τώρα να είναι διαθέσιμη σε ορισμένες εταιρίες ακόμα και στο 1,90!

Προσωπικά θα πάω κόντρα στο ρεύμα και θα πάω με τους γηπεδούχους, μιας και εκτός από τον παράγοντα έδρα που θα παίξει σίγουρα το ρόλου του, οι γηπεδούχοι πριν τη διακοπή παρουσίασαν ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο τη στιγμή που ο Πανθρακικός εκτός έδρας «σέρνεται»!

Άσος και ο Παναθηναϊκός, κόντρα στον Πλατανιά. Εδώ η τιμή είναι μικρότερη (maximum στο διαδίκτυο 1,55), δικαιολογημένα, αφού υπάρχει μεγαλύτερη διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων απ’ ότι του Άρη με τον Πανθρακικό!

Οι Πράσινοι είναι στο -3 από τα Γιάννενα και οτιδήποτε άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης σήμερα θα σημαίνει αυτόματα και τη μη συμμετοχή τους στα play offs. Ειδικά αν πάρει στη Κρήτη αποτέλεσμα η ομάδα της Ηπείρου!

Η τριάδα των άσων θα κλείσει με τη Σάλκε η οποία υποδέχεται στην «Veltins Arena» την προτελευταία Χοφενχάιμ με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα της δώσει τη δυνατότητα να παραμείνει για μια ακόμα βδομάδα στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν! Οι φιλοξενούμενοι μέχρι τώρα δεν έχουν δείξει ότι εκτός έδρας μπορούν να απειλήσουν ομάδες τύπου Σάλκε και περιμένω και σήμερα να παραδοθούν εύκολα ή δύσκολα στις ορέξεις των παικτών του Jens Keller.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

178. ΣΑΛΚΕ-ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ 1 (1,50)
227. ΑΡΗΣ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 1 (1,60)
247. ΠΑΟ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 1 (1,35)

Επικοινωνία:
Email: loxagosbet@yahoo.gr
Γίνετε μέλη στην Bet With Loxagos:

https://www.facebook.com/groups/betwithloxagos/

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.