Είστε εδώ : Αρχική > Ηλίας Ζυματούρας > Παρδαλή… τετράδα!

Παρδαλή… τετράδα!

boca--Καλά «πήγε» το Σάββατο η στήλη, πίκρα μένει μόνο για το «Χ» στο Εστουδιάντες – Ρασίνγκ που… έσπασε στο 88′. Και το γκολ το έβαλε ο πρώην φορ του Άρη, Χαβιέ Κάπορα. Ημέρα με ντέρμπι η Κυριακή στην Αργεντινή, αυτό σημαίνει ότι στοιχηματικά ο δείκτης δυσκολίας ανεβαίνει κατακόρυφα.

Έχουμε το Ιντεπεντιέντε – Μπόκα, με τους γηπεδούχους να «καίγονται» για βαθμούς (παλεύουν για την παραμονή) και τους «χενέισες» να παρατάσσονται με εναλλακτική ενδεκάδα, καθώς την ερχόμενη εβδομάδα έχουν υποχρεώσεις στο Λιμπερταδόρες (κρίσιμο εντός έδρας ματς). Κοιτάω προς τα αριστερά αλλά με… αυτή την αγχωμένη Ιντεπεντιέντε ο «άσος» χρειάζεται «κάλυψη».

Τα Σαν Μαρτίν – Γοδόι Κρουζ, Ατλέτικο Ραφαέλα – Ουνιόν Σάντα Φε και Σαν Λορέντζο – Νιούελς Ολντ Μπόις δεν… υπάρχουν στο κουπόνι του ΟΠΑΠ οπότε δεν ασχολούμαι, θα… ψάξω τοπ δεύτερο σημείο μου από το Μεξικό.

Διαβάζω ότι η Τίγκρε είναι καλύτερη ομάδα από την Πουέμπλα, κάτι που αποτυπώνεται (και) στη βαθμολογία του «Κλαουσούρα» και το «διπλό» του «1,95» κρίνεται δελεαστικό.

Στο μονό του κουπονιού Ατλέτικο Μαδρίτης – Βαλένθια με… δελεάζει το «2» του «3,85», δεδομένου ότι το τελευταίο διάστημα οι γηπεδούχοι δείχνουν… σκασμένοι, στον κωδικό 322 «παίρνω» το OVER στο Ελαζίγκσπορ – Γκεντσλέρ, τα ματς στην Τουρκία έχουν… ανοίξει (κάτι που συνέβη και πέρσι τέτοια εποχή) σημειώνω ότι την προηγούμενη αγωνιστική είχαμε 9 στα 9 OVER…

OVER… βλέπω και στο Μαγιόρκα – Λα Κορούνια, για να πληρωθούμε περιμένω… βοήθεια από τους φιλοξενούμενους που δεν έχουν λόγο να κάτσουν στην άμυνα, θέλουν μόνο νίκη σήμερα για να ελπίζουν σε παραμονή.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

316. ΜΑΓΙΟΡΚΑ – ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ OVER (1,80)
322. ΕΛΑΖΙΓΚΣΠΟΡ – ΓΚΕΝΤΣΛΕΡ OVER (1,85)
327. ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ – ΜΠΟΚΑ ΤΖ. (2,15/3,05)
330. ΑΤΛ. ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ 2 (3,85)

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.