Είστε εδώ : Αρχική > Ηλίας Ζυματούρας > Ρίβερ… είσαι!

Ρίβερ… είσαι!

RIVERΠιστεύω ότι όσο περνάει ο καιρός πείθεστε περισσότερο ότι η Ιντεπεντιέντε δεν μπορεί να… γυρίσει την εις βάρος της κατάσταση στην ειδική βαθμολογία του υποβιβασμού.

Και αν τελικά «πέσει» θα… μιλάμε για την πιο «εύκολη»… παράδοση ιστορικής ομάδας!

Μπάχαλο οι «κόκκινοι διάβολοι» πριν από το σημερινό ματς με την Αρχεντίνος και στο… 2,50 να έβρισκα τον «άσο» δεν θα πόνταρα τα λεφτά μου, καθώς μπροστά μας έχουμε αναμέτρηση «τριπλή» και όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά, ακόμη και αυτό της… διακοπής!

Γιατί οι οπαδοί της Ιντεπεντιέντε πνέουν μένεα κατά των παικτών, για πολλοστή φορά τους απείλησαν («Νίκη ή Θάνατος») με συνθήματα εκτός του προπονητικού κέντρου, το οποίο κατακλύστηκε από αστυνομικές δυνάμεις προκειμένου να πραγματοποιηθούν… ήσυχα οι προπονήσεις της εβδομάδας.

Μακριά, λοιπόν, και… αγαπημένοι!

Στο Νιούελς – Ρασίνγκ, παίζει τελικά ο Σκόκο στους γηπεδούχους, το ιατρικό τιμ θα του κάνει ένεση ξυλοκαΐνης για να μη νοιώθει το «σπασμένο» μικρό δάκτυλο του ποδιού του. Η Ρασίνγκ βρίσκεται στο… μάτι του κυκλώνα, αμφισβητείται έντονα από τον κόσμο της καθώς την περασμένη Τετάρτη αποκλείστηκε από το Κύπελλο από ομάδα… Γ’ κατηγορίας.

Αυτό δεν αλλάζει την άποψή μου για τις εκτός έδρας «επιδόσεις» και δυνατότητες της Ρασίνγκ και επειδή πιστεύω ότι «έχει γκολ» σήμερα στο Ροσάριο, το «1,65» του να σκοράρουν και οι δύο ομάδες «μπαίνει» στο παιχνίδι μου, με εναλλακτική επιλογή το «2-3 γκολ».

Στο «1,60» ο «άσος» της Ρίβερ για την εντός έδρας αναμέτρηση με την Κίλμες, είναι προφανές ότι η απόδοση δεν αποτυπώνει την πραγματικότητα, δηλαδή το… αμφίρροπο της συνάντησης. Όμως, «Ρίβερ είσαι, αν θέλεις πρωτάθλημα πρέπει να κερδίζεις αυτά τα ματς…», λένε στην Αργεντινή, το ίδιο ειπώθηκε και στη συνέντευξη Τύπου του Ραμόν Ντίας…

Ο πολυνίκης τεχνικός της Ρίβερ και οι παίκτες του… χρωστούν μια πολύ καλή εμφάνιση στον κόσμο, τον οποίο απογοήτευσαν την περασμένη Τετάρτη, με την ήττα – σοκ (1-0) και αποκλεισμό από το Κύπελλο από την Εστουδιάντες Μπουένος Άιρες (ομάδα Γ’ κατηγορίας).

Έχει απουσίες η Ρίβερ (Πόνσιο, Λούνα, Τρεζεγκέ, Ρομάν) αλλά και η Κίλμες «πονάει» στην άμυνα αφού δεν παίζουν πάλι οι στόπερ Ολιβέρα – Κάρλι!

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

355. ΝΙΟΥΕΛΣ – ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛ. 2-3 ΓΚΟΛ ή Goal-Goal (1,70/1,65)
357. ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ – ΚΙΛΜΕΣ 1 (1,60)

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.