Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Αλλο… «θέλω», άλλο… «μπορώ»!

Αλλο… «θέλω», άλλο… «μπορώ»!

15-6-12 ASTON VILLAΟλοκληρώνεται σήμερα η 35η αγωνιστική στην Premier League με το παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο « Villa Park» ανάμεσα στην Άστον Βίλα και τη Σάντερλαντ.

Για τους γηπεδούχους δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης, κατά τα λεγόμενα του προπονητή τους, Paul Lambert.

Δεν έχει κι άδικο, καθώς ακλουθούν τα ματς με Νόριτς εκτός έδρας, με Τσέλσι εντός και τελευταία αγωνιστική θα φιλοξενηθεί από τη Γουίγκαν!

Μια ματιά στο βαθμολογικό πίνακα, είναι αρκετή για να διαπιστώσουμε ότι όλες οι παραπάνω ομάδες, θα καίγονται για τους βαθμούς της νίκης προκειμένου να πετύχουν τους στόχους τους!

Η Σάντερλαντ από την άλλη αν και «βολεύεται» και με την ισοπαλία, ταξίδεψε στο Μπέρμιγχαμ με σκοπό το τρίποντο. Ο Di Canio στα τελευταία παιχνίδια που απομένουν ζήτησε από τους παίκτες του μόνο νίκες, προκειμένου όπως είπε, η ομάδα να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα στο βαθμολογικό πίνακα.

Ο Ιταλός τεχνικός, αρκετά εγωιστής, τόνισε πολλές φορές το πόσο η ομάδα διορθώθηκε από τη στιγμή που αυτός την ανέλαβε, ενώ από τα λεγόμενά του φάνηκε ότι το παλικάρι έχει μεγάλα όνειρα… Ζήτησε από τους παίκτες του, να δουν το παιχνίδι κόντρα στην Άστον Βίλλα, σαν να είναι ο τελικός του Champions League!

Στο αγωνιστικό κομμάτι, δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα για τους δύο προπονητές, αφού οι όποιες απουσίες τους, είναι μακροχρόνιες! Το πρόσωπο της ημέρας θα είναι ο Carlos Cuellar αφού θα επιστρέψει στο «Villa Park» να κοντραριστεί με την ομάδα που αγαπήθηκε ιδιαίτερα!

Ο Ισπανός αμυντικός πέρασε τέσσερα χρόνια στην Άστον Βίλλα, πραγματοποιώντας σ’ αυτά 123 εμφανίσεις! Ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής και μάλιστα κέρδισε το παρατσούκλι «Βασιλιάς Κάρλος»!

Τέλος, ας δούμε το παιχνίδι βάζοντας τα γυαλιά της στατιστικής! Οι γηπεδούχοι σκοράρουν κατά Μ.Ο. εντός έδρας 0,94 γκολ/αγώνα ενώ η Σάντερλαντ εκτός έδρας 1,18.

Στην άμυνα, η στατιστική λέει, ότι θα έχουμε G/G αφού οι γηπεδούχοι στην έδρα τους δέχονται κατά Μ.Ο. 1,47 γκολ/αγώνα, ενώ οι φιλοξενούμενοι μακριά από το γήπεδο τους 1,65. Στα τελευταία 10 παιχνίδια οι «χωριάτες» εντός έδρας, έχουν δεχθεί γκολ και στα 10, με τα 7 από αυτά να πληρώνουν και στο G/G, ενώ 7/10 ήταν και τα όβερ 2.5! Η Σάντερλαντ στα τελευταία 10 εκτός έδρας, έχει δεχθεί γκολ στα 9, με τα 7 από αυτά να έρχονται G/G, ενώ το όβερ πλήρωσε 9/10 φορές!

Στοιχηματικά, από σημείο τύπου «1Χ2», δεν αποκλείω τίποτα. Και επειδή θεωρώ ότι όλα είναι στο κόλπο, θα βάλω στο δελτίο αυτό με τη μεγαλύτερη τιμή! Από εκεί και πέρα, εκτιμώ βάση της μέχρι τώρα αγωνιστικής συμπεριφοράς των δύο ομάδων, ότι θα έχουμε γκολ εκατέρωθεν… ανεξαρτήτου αποτελέσματος! Καλή τύχη στις επιλογές σας!

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 1

367. ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ – ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ G/G (1,60)

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 2

367. ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ – ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ X (3,15)

Επικοινωνία:
Email: loxagosbet@yahoo.gr
Γίνετε μέλη στην Bet With Loxagos: https://www.facebook.com/groups/betwithloxagos/

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.