Είστε εδώ : Αρχική > Ηλίας Ζυματούρας > Η Μπελγράνο του… «μισό-μηδέν»

Η Μπελγράνο του… «μισό-μηδέν»

belgrano_bocaΜΑΤΣΑΡΑ!!! Νιούελς – Ρασίνγκ… 4-3, το βράδυ της Κυριακής και όσοι «αντέξατε» να το παρακολουθήσετε ανταμειφθήκατε με το παραπάνω.

Επιθετική ομάδα η Νιούελς με τον Σκόκο στην ενδεκάδα, φωτιά στις… αντεπιθέσεις η Ρασίνγκ, μας χάρισαν πραγματικό «υπερθέαμα» και φυσικά το… εύκολο Goal – Goal που πρότεινε η στήλη.

Το δεύτερο ματς, Ρίβερ Πλέιτ – Κίλμες δεν είχε λήξει την ώρα που «ανέβασα» το κείμενο, οι «εκατομμυριούχοι» προηγούνταν 1-0, χωρίς να παίζουν σούπερ ποδόσφαιρο…

Από το σημερινό «μενού» του «Φινάλ» θα προτιμήσω τον «άσο» της ουσιαστικής Μπελγράνο κόντρα στην Ολ Μπόις. Σε καμία περίπτωση δεν «βλέπω» να πέφτουν αμαχητί οι φιλοξενούμενοι, άλλωστε σπάνια πετούν «λευκή πετσέτα», όμως η έδρα και γενικότερα οι τελευταίες εμφανίσεις της ομάδας του Σιελίνσκι με πείθουν ότι σήμερα μπορεί να μας… πληρώσει με τον «1» του «1,80».

Φαβορί και το No Goal σε αυτό το ματς, άλλωστε οι νίκες με «μισό-μηδέν» είναι χαρακτηριστικό της Μπελγράνο, η οποία μάλιστα στις 7 τελευταίες αγωνιστικές «μετράει» 6 Under…

Στο Λανούς – Ατλέτικο Ραφαέλα, ο «άσος» του «1,55» μπαίνει στην κατηγορία «μακριά και… αγαπημένοι». Η Λανούς των τελευταίων τριών εβδομάδων δεν έχει σχέση με τη… Λανούς που ξεκίνησε το πρωτάθλημα.

Αγχωτικές εμφανίσεις, κρατάει με το… ζόρι το αήττητο, άρχισαν και οι πρώτες γκρίνιες για τον γνωστό μας Ισμαέλ Μπλάνκο (πρώην φορ της ΑΕΚ) που δεν σκοράρει και πιθανότατα σήμερα θα μείνει στον πάγκο…

Δεν θα δίσταζα να «πάω» κόντρα στη «Γκρανάτε» αν το ρεπορτάζ της Ραφαέλα ήταν πιο… ήρεμο, αν δηλαδή το ιατρικό δελτίο του Μπουρουτσάγα δεν είχε τα ονόματα των μέσων Καρέρα (24/2), Ελουτσάνς (24/4) και του φορμαρισμένου φορ Βέρα (8/3) που αποτέλεσε το πρόβλημα της «τελευταίας στιγμής» και… κόπηκε από την αποστολή.

Καλύτερη επιλογή για το ματς στο «Θιουδάδ ντε Λανούς» το «2-3 γκολ», με απόδοση «1,75», παρά ο «άσος».

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

370. ΜΠΕΛΓΡΑΝΟ – ΟΛ ΜΠΟΪΣ 1 ή No Goal (1,80/1,60)
371. ΛΑΝΟΥΣ – ΑΤΛ. ΡΑΦΑΕΛΑ 2-3 ΓΚΟΛ (1,75)

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.