Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > «Περπατάνε» με τα… τέσσερα

«Περπατάνε» με τα… τέσσερα

s158sΟι αγώνες ρεβάνς των ημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα δεσπόζουν μεσοβδόμαδα με το νέο κουπόνι να περιλαμβάνει παιχνίδια μέχρι και τη Δευτέρα του Πάσχα!

Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο» που κυκλοφορούν τη Μεγάλη Τρίτη 30 Απριλίου προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία, τα στατιστικά και τις βαθμολογίες για τα παιχνίδια του κουπονιού.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων μπαίνουν στην τελική ευθεία κι εμείς βέβαια παραμένουμε πιστοί στο ραντεβού μας με όλους εσάς, αν και μεταφέρουμε τη… συνάντηση για τη Μεγάλη Πέμπτη.

Ο εορτασμός του Πάσχα της Ορθοδοξίας κρατάει τα πρακτορεία κλειστά από τη Μεγάλη Παρασκευή μέχρι και τη Δευτέρα του Πάσχα, με εξαίρεση το Μεγάλο Σάββατο (ανοικτά μέχρι τις 16.00), οπότε θεωρούμε υποχρέωσή μας να δώσουμε στον παίκτη το απαραίτητο… εργαλείο πριν εκείνος κάνει τις επιλογές του στο αγαπημένο παιχνίδι.

Για τα δρώμενα του τετραημέρου θα έχουμε την ευκαιρία λοιπόν να τα… πούμε τη Μεγάλη Πέμπτη, ωστόσο το ευρωπαϊκό τριήμερο που έχουμε μπροστά μας προηγείται κι επισκιάζει το κάθε τι όσον αφορά στο ενδιαφέρον. Οι ημιτελικοί του Τσάμπιονς και του Γιουρόπα Λιγκ περνούν στο προσκήνιο, με τη διεξαγωγή των πρώτων αγώνων να βγάζει τέσσερις νικητές. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά.

Την Τρίτη, η Ρεάλ Μαδρίτης καλείται να αποδείξει ότι μπορεί να συνέλθει μέσα σε έξι μέρες από το δυνατό… χαστούκι που… έφαγε από την Ντόρτμουντ. Το 4-1 υπέρ των Βεστφαλών τους δίνει τεράστιο προβάδισμα για την πρόκριση, ιδιαίτερα αν αναλογιστούμε ότι οι παίκτες του Γίργκεν Κλοπ δεν αναμένεται να πέσουν στην παγίδα του παθητικού τρόπου προσέγγισης, καθώς επιτίθενται ακόμη και στον… ύπνο τους!

Μία μέρα μετά, η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Μπάγερν και θεωρητικά έχει ακόμη πιο δύσκολο έργο. Το 4-0 υπέρ των Βαυαρών δεν αφήνει πολλά περιθώρια… παρερμηνείας, ιδιαίτερα αν αναλογιστούμε το μέγεθος των Βαυαρών.

Στα κρίσιμα τα έχουν… θαλασσώσει αρκετές φορές, αλλά αυτή τη φορά δεν βλέπουμε το πως θα δεχθούν ένα… τσουβάλι γκολ από τους «μπλαουγκράνα», οι οποίοι βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι δεν έπαψαν να είναι υπερομάδα, ενώ αναμένουμε με τεράστιο ενδιαφέρον την αντίδρασή τους, ιδιαίτερα από τη στιγμή που μιλάμε για αστέρες με πληγωμένο εγωισμό.

Την Πέμπτη, τη σκυτάλη παίρνει το Γιουρόπα Λιγκ. Η Φενέρμπαχτσε έβαλε δύσκολα στην Μπενφίκα και παρά το ότι μπορούσε να πάρει τη νίκη με ευρύτερο σκορ, το υπέρ της 1-0 είναι ένα καλό εφόδιο εν όψει του επαναληπτικού της Λισσαβώνας. Οι Λουζιτανοί γνωρίζουν ότι η… μισή πρόκριση έγκειται στο ότι δεν πρέπει να δεχθούν γκολ, καθώς έχουν την επιθετική επάρκεια προκειμένου να σκοράρουν τουλάχιστον δύο φορές.

Αντίθετα, η Τσέλσι είναι ξεκάθαρο φαβορί. Μπορεί να μην έπαιξε το σούπερ ποδόσφαιρο στη Βασιλεία, η νίκη της με 2-1 όμως επί ελβετικού εδάφους της δίνει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για την παρουσία της στον τελικό, με τους Λονδρέζους να έχουν την ευκαιρία να κατακτήσουν ευρωπαϊκό τρόπαιο για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο, κάτι σπουδαίο.

Η ελβετική ομάδα έχει κάνει ήδη την υπέρβαση και όλα δείχνουν ότι το… ταξίδι της θα σταματήσει στην αγγλική πρωτεύουσα, επειδή όμως εκτός έδρας έχουν δείξει τα δόντια τους ουκ ολίγες φορές, καλό θα είναι να περιμένουμε.

Διεθνείς συγκινήσεις έχουμε και στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Το δεύτερο… πιάτο των πρώτων αγώνων της φάσης των «16» βρίσκεται στο… τραπέζι μας και φυσικά το ζευγάρι που «κλέβει» την παράσταση είναι το Μπόκα – Κορίνθιανς, σε μία επανάληψη του περσινού τελικού.

Editorial: Του Δαυίδ Αμανατίδη

Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο
-«Ο ΡΑΦΤΗΣ», με τον Λάμπρο Γκαραγκάνη
-«ΤΡΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ», με τους Δαυίδ Αμανατίδη, Παναγιώτη Διόλατζη και Παναγιώτη Κιαπεκάκη
-«ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ», με τον Ηλία Ζυματούρα
-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»
-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.