Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > «Ξέρει» από… ανατροπές η «Βασίλισσα»!

«Ξέρει» από… ανατροπές η «Βασίλισσα»!

Jose-Mourinho-001Εύκολα οδηγήθηκε στο ταμείο η χθεσινή βασική πρόταση της στήλης, αφού στο 32ο λεπτό, το σκορ στο παιχνίδι Άστον Βίλλα-Σάντερλαντ, ήταν 1-1. Μετά, το ματς ξέφυγε με τους «χωριάτες» να σταματούν στα 6 γκολ, στέλνοντας το 2ο δελτίο μας (Χ με ρίσκο) στο κάδο των αχρήστων!

Σήμερα Μεγάλη Τρίτη το πρόγραμμα περιλαμβάνει πέντε παιχνίδια από τα οποία φυσικά, τα βλέμματα όλων (έστω, των περισσοτέρων από εμάς), τραβάει ο επαναληπτικός των ημιτελικών του Champions League.

Η Ρεάλ Μαδρίτης, φιλοξενεί στο «Santiago Bernabеu» την Μπορούσια Ντόρτμουντ με στόχο να ανατρέψει το εις βάρος της 4-1 του πρώτου αγώνα!

Αυτό το σκορ ήταν πέρα για πέρα δίκαιο και δικαιολογημένα οι Γερμανοί, θεωρούνται ότι βρίσκονται με το ενάμιση πόδι στο Λονδίνο!

Ωστόσο η ποιότητα που έχει στο ρόστερ της η «βασίλισσα» με κάνει να πιστεύω ότι οι παίκτες του Μουρίνιο θα διαψεύσουν ή τουλάχιστον θα αγχώσουν όσους θεωρούν ότι η Ρεάλ αποκλείστηκε από το πρώτο παιχνίδι!

Άλλωστε η Ισπανική ομάδα το έχει ξανακάνει στο παρελθόν τρεις φορές. Έχει προκριθεί δηλαδή μετά από ήττα με τρία και με τέσσερα γκολ στα πρώτα παιχνίδια της.

Την περίοδο 1975-76 για τον δεύτερο γύρο του Κυπέλλου Πρωταθλητριών, η Ρεάλ είχε ηττηθεί με 4-1 από τη Ντέρμπι Κάουντι στην Αγγλία, αλλά στον επαναληπτικό ισοφάρισε το σκορ του πρώτου ματς και πήρε την πρόκριση με 5-1 στην παράταση.

Την περίοδο 1984-85 για τον τρίτο γύρο του UEFA, είχε χάσει με 3-0 από την Άντερλεχτ στο Βέλγιο, αλλά στην Ισπανία τη φιλοδώρησε με μισή ντουζίνα γκολ (6-1)!

Την επόμενη χρονιά (σεζόν 1985-86), πάλι για τον τρίτο γύρο του UEFA έχασε με 5-1 στη Γερμανία από την Γκλάντμπαχ, αλλά πήρε τη πρόκριση αφού επικράτησε με 4-0 στη Μαδρίτη.

Και μιας και μιλάμε για «ιστορία», να αναφέρω εδώ ότι στο ιστορικό της Ντόρτμουντ υπάρχει και ένας μεγάλος αποκλεισμός, τη περίοδο 1987-88, όταν οι Γερμανοί κέρδισαν εντός έδρας με 3-0 τη Κλαμπ Μπριζ στο τρίτο γύρο του UEFA, αποκλείστηκαν όμως από τη συνέχεια. καθώς στο Βέλγιο ηττήθηκαν με 5-0!

Στο αγωνιστικό κομμάτι, τα καλά νέα για τον Μουρίνιο είναι ότι ο Ρονάλντο επιστρέφει στην εντεκάδα, ενώ οι Μαδριλένοι ψυχολογικά είναι σε καλή κατάσταση μετά την εκτός έδρας νίκη του Σαββάτου, κόντρα στην Ατλέτικο! Ο Κλοπ από την άλλη, είδε την ομάδα του το Σάββατο να κερδίζει τη Φορτούνα με 2-1, αν και στον αγωνιστικό χώρο έβαλε τα «δεύτερα», θέλοντας να ξεκουράσει τους βασικούς για το σημερινό παιχνίδι. Αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Λούκας Πιστσέκ, που είχε τραυματιστεί και αποχώρησε στη διάρκεια του πρώτου ημιτελικού.

Στοιχηματικά «βλέπω» άνετη νίκη των γηπεδούχων και χωρίς να έχω το πρόβλημα μην «εκτεθώ», πιστεύω… έως και τη πρόκριση ακόμα! Τα παραπάνω, όπως θα δείτε και στη συνέχεια, μεταφράζονται σε: Άσο, άσο από ημίχρονο, Όβερ 2,5 γκολ, 4 έως 6 γκολ, ακριβές σκορ 3-0 και 4-1! Καλή τύχη, με ότι κι αν επιλέξετε να μπείτε στο παιχνίδι!

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ (Μικρού ρίσκου)

100. ΡΕΑΛ Μ.-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 1 (1,55)

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ (Μεσαίου ρίσκου)

100. ΡΕΑΛ Μ.-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 1/1 (2,30)
100. ΡΕΑΛ Μ.-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 4-6 GOAL (2,10)

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ (Με ρίσκο)

100. ΡΕΑΛ Μ.-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ Α.Σ. 3-0 (11,00)
100. ΡΕΑΛ Μ.-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ Α.Σ. 4-1 (23,00)

Επικοινωνία:
Email: loxagosbet@yahoo.gr
Γίνετε μέλη στην Bet With Loxagos: https://www.facebook.com/groups/betwithloxagos/

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.