Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > «Η Βραζιλία στην Ελλάδα»…

«Η Βραζιλία στην Ελλάδα»…

nova12-4-13To πέμπτο επεισόδιο του ξεχωριστού ντοκιμαντέρ «Bossa Nova» που παρουσιάζει ο Γιώργος Λυκουρόπουλος, θα προβάλει την Μ. Παρασκευή 3 Μαΐου στις 22:00 το Novasports 1. Στο πέμπτο επεισόδιο με τίτλο «Η Βραζιλία στην Ελλάδα», οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν τους Βραζιλιάνους που ζουν και εργάζονται στη χώρα μας, τη σχέση που έχουν αποκτήσει με τους Έλληνες, τα στέκια, τη κουλτούρα τους και πώς αυτή συναντιέται με τη δική μας, τις μουσικές βραδιές και τη νοσταλγία για τη χώρα τους.

Κατά την διάρκεια του ντοκιμαντέρ, μιλάει στην κάμερα των καναλιών Novasports ο Α’ Γραμματέας της Βραζιλιάνικης Πρεσβείας στην Ελλάδα, κ. Γκουστάβο Μπεζέρα, για τις σχέσεις των δύο χωρών, τα κοινά σημεία Βραζιλιάνων και Ελλήνων και το πώς η βραζιλιάνικη κουλτούρα συναντάει την ελληνική.

Επίσης θα προβληθούν συνεντεύξεις με τους Ζιοβάνι, Γκερέιρο, Ντουντού, Ντιόγκο, Μπρίτο οι οποίοι μιλούν στον Γιώργο Λυκουρόπουλο για τη ζωή τους και τη καθημερινότητα στη χώρα μας. Τέλος οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα παρακολουθήσουν και την δραστηριότητα του βραζιλιάνικου συλλόγου Lar Brazileiro που αποτελεί μια «ομπρέλα» για τις δραστηριότητες των Βραζιλιάνων στη χώρα μας.

Ο δημοσιογράφος του Novasports, Γιώργος Λυκουρόπουλος κάλυψε 11.300 χιλιόμετρα μέσα σε 30 ημέρες, ταξίδεψε στις 12 πόλεις που θα φιλοξενήσουν τους αγώνες του Μουντιάλ, ακριβώς στις ίδιες ημερομηνίες που θα διεξαχθούν οι αγώνες του, δηλαδή από 12 Ιουνίου – 12 Ιουλίου.

Μέσα από το «Bossa Nova» οι συνδρομητές των καναλιών Novasports μεταφέρονται στην χώρα της «σάμπα» και βλέπουν τις πόλεις, τα γήπεδα, τους ανθρώπους, την κουλτούρα, την κοινωνία και παίρνουν χρηστικές πληροφορίες για τη χώρα που θα φιλοξενήσει τις καλύτερες Εθνικές ομάδες του κόσμου.

Το Bossa Nova μεταδίδεται και από την Web TV του Novasports.gr

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.