Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Μποταφόγκο: νέα «αντίδραση» από τους παίκτες…

Μποταφόγκο: νέα «αντίδραση» από τους παίκτες…

botafogoΟι παίκτες της Μποταφόγκο παραμένουν απλήρωτοι και αργά το βράδυ της Δευτέρας αποφάσισαν πως θα… αντιδράσουν απ’ εδώ και στο εξής. Βέβαια έλαβαν την υπόσχεση ότι το αργότερο έως το μεσημέρι της Τετάρτης, ανήμερα της εντός έδρας αναμέτρησης με τη Σάντος, θα εισπράξουν τον μισθό του περασμένου μήνα.

Αν, όμως, η διοίκηση δεν φανεί συνεπής, ξεκαθάρισαν ότι αμέσως μετά το ματς με την «Πέισε» θα γυρίσουν στο Ρίο ντε Τζανέιρο και δεν θα παραμείνουν στην περιοχή Βόλτα Ρεντόντα, όπου έχει προγραμματιστεί να καταλύσει η αποστολή έως το επόμενο εντός έδρας ματς με την Κρουζέιρο.

Η Μποταφόγκο, μετά το… λουκέτο το «Ενζενιάο» θα δώσει τα περισσότερα ματς στο «Ραουλίνο ντε Ολιβέιρα» που απέχει 116 χιλιόμετρα από το Ρίο. Έτσι ο τεχνικός Οσβάλντο Ολιβέιρα αποφάσισε να τους… κρατήσει στο ξενοδοχείο, στη Βόλτα Ρεντόντα, μετά το ματς με τη Σάντος προκειμένου να προετοιμαστούν κατάλληλα ενόψει της Κρουζέιρο.

Ωστόσο τα… σχέδιά του θα «χαλάσουν» αν οι ποδοσφαιριστές της «Φογκάο» δεν εισπράξουν τον μισθό, αφού θα γυρίσουν στα… σπίτια τους και θα επιστρέψουν στο γήπεδο με τα αυτοκίνητά τους (!) λίγο πριν από τη σέντρα της αναμέτρησης με την Κρουζέιρο.

Το ίδιο συνέβη και το Σάββατο στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κορίνθιανς (1-1).

Επιμέλεια: Ηλίας Ζυματούρας

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.