Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Μπόκα: χωρίς εκπλήξεις και με… 4-4-1-1 στο Ροσάριο

Μπόκα: χωρίς εκπλήξεις και με… 4-4-1-1 στο Ροσάριο

The-History-Of-Boca-Juniors-1Χωρίς τη μεγάλη… έκπληξη ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Μπόκα τη Δευτέρα (27/5) ενόψει της ρεβάνς με τη Νιούελς στο Ροσάριο για τα προημιτελικά του Λιμπερταδόρες…

Ο Κάρλος Μπιάνκι παρά το γεγονός ότι η ομάδα του «ψάχνει» γκολ για την πρόκριση (μετά το 0-0 του «Μπομπονέρα») δοκίμασε σχήμα 4-4-1-1.

Με την ίδια τακτική πριν από μερικές ημέρες οι «χενέισες» πήραν 1-1 στην έδρα της Κορίνθιανς και «πέρασαν» στους «8» του θεσμού.

Στη θέση του τιμωρημένου στόπερ Μπουρδίσο, ο Μπιάνκι δοκίμασε τον «Τσίκι» Πέρες, στα χαφ θα παίξουν οι «κόφτες» Ερμπες – Σομόσα και οι… γρήγορη Σάντσες Μίνιο – Ερβίτι, μπροστά τους θα βρίσκεται ο Ρικέλμε και στην κορυφή της επίθεσης ένας εκ των Μπλάντι – Μαρτίνες.

Ο Μπλάντι θα πάρει φανέλα βασικού αν την Τρίτη προπονηθεί χωρίς να νοιώσει ενοχλήσεις, αφού έχει χτυπήσει στο μικρό δάκτυλο του ποδιού του.

Η πιθανή 11άδα της Μπόκα για το ματς με τη Νιούελς: Οριόν, Μαρίν, Καρούσο, Πέρες, Κλ. Ροντρίγκες – Ερμπες, Σομόσα, Σ. Μίνιο, Ερβίτι – Ρικέλμε, Μπλάντι (Μαρτίνες).

Επιμέλεια: Ηλίας Ζυματούρας

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.