Είστε εδώ : Αρχική > Ηλίας Ζυματούρας > Ρίσκο με βάση την «πρώτη εικόνα»…

Ρίσκο με βάση την «πρώτη εικόνα»…

sao paulo«Πιάσαμε» χθες (Τρίτη) την Παλμέιρας, που πέρασε από την έδρα της ΑΣΑ. «Πέρασε» και η Αβάι (2-1 την Γκουαρατινγκουέτα), «1» και η Σεαρά με την Παϊσαντού. Όλα αυτά στις «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο», με τον… τζούνιορ Γιάννη Αμανατίδη να δίνει «ρέστα» στα κείμενά του και στις εκτιμήσεις.

Αυτά προς το παρόν. Η επιτυχία της πρώτης και της δεύτερης αγωνιστικής δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Τα πρωταθλήματα της Βραζιλίας έχουν «ανατροπές» και… εύκολα όσα «βλέπουμε» μέχρι τώρα μπορεί να ανατραπούν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ή στην επόμενη… εμβόλιμη αγωνιστική.

Δύσκολο το «έργο», λοιπόν, και για τα σημερινά ματς της 2ης αγωνιστικής στη «μεγάλη» κατηγορία.

Έχουν διαμορφωθεί «καταστάσεις» σε κάποιες ομάδες, όπως για παράδειγμα στην Μπαΐα που αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα (κυρίως συνοχής, μετά την αποχώρηση παικτών) αλλά οι προτάσεις εμπεριέχουν το ρίσκο της… εποχής. Ότι δηλαδή βρισκόμαστε ακόμη σε πρόωρο στάδιο για «κρίσεις» και «συμπεράσματα». Πρέπει να κυλήσει πολύ νερό στο αυλάκι…

Επί της ουσίας – προς το παρόν: καλύτερα δείγματα έχει δείξει η Κοριτίμπα από την Μπαΐα, τον τελευταίο μήνα.

Η Σάο Πάολο κέρδισε στην πρεμιέρα την Πόντε Πρέτα αλλά δεν με έπεισε μπορεί να… γκελάρει σήμερα έχοντας απουσίες, κόντρα στη Βάσκο…

Ο «άσος» της Μποταφόγκο είναι φαβορί κόντρα στη Σάντος, όμως τα εσωτερικά προβλήματα της «Φογκάο» (οικονομικής φύσεως) με προβληματίζουν μετά τις τελευταίες εξελίξεις που γράψαμε στο pontarisma το βράδυ της Δευτέρας.

Αξίζει το «2» της Κρουζέιρο (ή και το Over) έχει ενισχυθεί, η Παραναένσε παίζει σε ουδέτερο, ενώ στην πρεμιέρα εμφανίστηκε «επιπόλαια» – παρά τις δυνατότητές της για το… δεύτερο μισό της βαθμολογίας -.

Η Κορίνθιανς πάει χωρίς Παουλίνιο (μ.) και Γκερέρο (ε.) στην Γκοϊανία για να αντιμετωπίσει την πληγωμένη Γκοϊάς (… εισέπραξε 5 στην πρεμιέρα), προσοχή οι γηπεδούχοι διαθέτουν καλό σύνολο αλλά συνήθως στη Βραζιλία τα αρνητικά αποτελέσματα «ταλαιπωρούν» για αρκετό διάστημα τις ομάδες.

Για τον «1» της Ναούτικο, στο «1,85» προφανώς προσμετρήθηκε η περσινή της συμπεριφορά στα εντός έδρας ματς. Ναι, η έδρα τη βοήθησε, διέθετε όμως παίκτες που τη σήκωσαν στις πλάτες της. Όλοι εκείνοι που την… έσωσαν πέρσι «απουσιάζουν», αποχώρησαν, οπότε για το σημερινό ματς στο «Αφλίτος» με τη Βιτόρια μας… παίρνει να δοκιμάσουμε την τύχη μας με το «Χ2».

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ
*«Παντρέψτε» τα σημεία, επιλέγοντας όποιο σας… κάνει! Οι εκτιμήσεις δεν αποτελούν «παρολί»…

135. ΑΤΛ. ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ – ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ 2 ή OVER (2,50/1,75)
145. ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ – ΒΑΣΚΟ (4,00/3,40)
146. ΜΠΑΪΑ – ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ 2 (2,60)
147. ΝΑΟΥΤΙΚΟ – ΒΙΤΟΡΙΑ ΜΠ. Χ2 (3,20/3,35)
148. ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ – ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ G/G (1,70)
151. ΓΚΟΪΑΣ – ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ 2 ή 2-3 GOAL (2,05/1,80)

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.