Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Ενα δικό μου, τα υπόλοιπα… «δικά» σας!

Ενα δικό μου, τα υπόλοιπα… «δικά» σας!

over-pontarismaΜε ένα παιχνίδι από την προτελευταία αγωνιστική της Super League Ελβετίας θα ασχοληθώ σήμερα στοιχηματικά… Τα υπόλοιπα σημεία, δικά σας!

Στο «Stade de Suisse» η Γιουνγκ Μπόις φιλοξενεί τη Βασιλεία σε ένα ματς όπου το διπλό παίρνει «παιχνίδι» και έχει αναγκάσει τους απανταχού Μπουκ, να κατεβάζουν την τιμή του.

Βαθμολογικά, το παιχνίδι είναι «must win» όμως για τους γηπεδούχους καθώς η ομάδα του Bernard Challandes μόνο με νίκη μπορεί να ελπίζει σε ευρωπαϊκό εισιτήριο. Οτιδήποτε άλλο αποτέλεσμα, απλά θα μετατρέψει σε παιχνίδι τυπικής σημασίας, αυτό με τη Τουν τη τελευταία αγωνιστική.

Για τη Βασιλεία από την άλλη, αν κερδίσει σήμερα στη Βέρνη κατακτά ουσιαστικά και το πρωτάθλημα. Ωστόσο δεν μπορούμε να πούμε ότι οι παίκτες Murat Yakin «καίγονται» για τη νίκη, αφού ακόμα κι αν αυτή δεν έρθει, η υπόθεση «τίτλος» είναι στο χέρι τους. Την τελευταία αγωνιστική φιλοξενούν τη Σεντ Γκάλεν και ακόμα και στην ισοβαθμία με τη Γκρασχόπερς, στέφονται πρωταθλητές αφού έχουν μεγάλη διαφορά τερμάτων, που δύσκολα θα καλυφθεί!

Στο αγωνιστικό κομμάτι, για τους γηπεδούχους εκτός πλάνων είναι ο Σάρατε (μέσος 16/2), ο Σνόιλι (μέσος 27/1), ο Τσβέροτιτς (μπακ 27/1), ο Γκονζάλες (μέσος, 21/1) και ο Μαρτίνες (επιθετικός, 8/1). Στα συν η επιστροφή του Σπίχερ (αριστερός μπακ, 12/1) και του Φρέι (επιθετικός, 29/3). Για τους φιλοξενούμενους οι απουσίες είναι δύο. Πρόκειται για τον βασικό στόπερ Σερ (21/4) και για τον αναπληρωματικό μέσο Γιάπι (12/2).

Η προϊστορία, ανεξαρτήτου έδρας, στα τελευταία δέκα μεταξύ τους λέει: 1 νίκη για την Γιουνγκ Μπόις, 4 ισοπαλίες και 5 νίκες για τη Βασιλεία. Όσον αφορά τα γκολ, 6 ματς από αυτά έληξαν στο όβερ, ενώ μόλις σε ένα από τα δέκα πλήρωσε το «0 έως 1 γκολ».

Στοιχηματικά αν ήταν να επιλέξω σημείο, δεν θα πήγαινα με το «διπλό». Όπως είπα και πιο πάνω, η μόνη ομάδα που θέλει πάση θυσία τη νίκη, είναι η γηπεδούχος, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι η Βασιλεία δεν μπορεί να κερδίσει την Γιουνγκ Μπόις, η οποία αμυντικά μοιάζει με… «παιδική χαρά»! Αντί λοιπόν του διπλού του 1,70 (έπεσε και στον ΟΠΑΠ), θα αγοράσω το πιο ασφαλές όβερ 2,5 γκολ. Πληρώνει λιγότερο (1,60), αλλά του δίνω περισσότερες πιθανότητες επαλήθευσης!

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ (Μικρού ρίσκου)
137. ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ – ΒΑΣΙΛΕΙΑ G/G (1,55)

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ (Μεσαίου ρίσκου)
137. ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ – ΒΑΣΙΛΕΙΑ OVER 2.5 (1,60)

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ (Με ρίσκο)
137. ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ – ΒΑΣΙΛΕΙΑ 4-6 ΓΚΟΛ (2,60)

Επικοινωνία:
Email: loxagosbet@yahoo.gr
Γίνετε μέλη στην Bet With Loxagos: https://www.facebook.com/groups/betwithloxagos/

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.