Είστε εδώ : Αρχική > Ηλίας Ζυματούρας > Περιμένοντας Goal και… Over

Περιμένοντας Goal και… Over

Brazil Soccer RonaldinhoΚαι πως να… ποντάρεις σε «άσο» του «1,35» σε αναμέτρηση της δεύτερης αγωνιστικής στη Βραζιλία η οποία μάλιστα διεξάγεται σε ουδέτερο γήπεδο; Ποτέ!

Μακριά και αγαπημένοι. Επειδή δεν «βλέπω»… ζεστά το «Χ2» της Κρισιούμα προτιμώ το Over, γιατί από τη μία η «Κολοράντο» ψάχνει νίκη ηρεμίας και η φιλοξενούμενη – νεοφώτιστη, απέδειξε στην πρεμιέρα ότι δεν… φοβάται στην πρόκληση της «μεγάλης» κατηγορίας, θα συνεχίσει με επιθετικό… τέμπο κι όπου «βγει».

Στο «1,35» και ο «1» της Ατλέτικο Μινέιρο στη ρεβάνς με την Τιχουάνα για τους «8» του Λιμπερταδόρες. Όσο καλό ποδόσφαιρο κι αν παίζει ο «Πετεινός», όσες… πεντάρες και τεσσάρες κι αν έχει ρίξει στο «Ιντεπεντένσια», σε τέτοιο επίπεδο «απαγορεύεται» να σκεφτόμαστε (σοβαρό) ποντάρισμα σε τόσο χαμηλούς «άσους».

Υπάρχει και η Τιχουάνα που… σκοτώνει στην άμυνα και σήμερα αποχαιρετά τον «αρχιτέκτονα» της πορείας της, τον τεχνικό Αντόνιο Μοάμεντ. Θέλουν απαραίτητα γκολ οι Μεξικάνοι στο Μπέλο Οριζόντε, φύσει επιθετική ομάδα η Ατλέτικο, πάμε λοιπόν με το Goal και το Over περιμένοντας να… πανηγυρίσουμε όποιος κι αν σκοράρει!

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

158. ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ – ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ OVER (1,60)
159. ΑΤΛ. ΜΙΝΕΪΡΟ – ΤΙΧΟΥΑΝΑ GOAL ή OVER (1,80/1,75)

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.