Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Η… απάντηση των οπαδών της Μπόκα!

Η… απάντηση των οπαδών της Μπόκα!

respuesta-Boca-afichesΟι οπαδοί της Νιούελς και της Ρίβερ Πλέιτ πικάρουν από το πρωί της Πέμπτης τους… συναδέλφους τους της Μπόκα για τον αποκλεισμό στα προημιτελικά του Λιμπερταδόρες.

Μπορεί η Νιούελς να κατόρθωσε να περάσει στα ημιτελικά, ωστόσο στον «καυγά»… μπλέχτηκαν (μετά χαράς) και τα «παλικάρια» της Ρίβερ Πλέιτ που «γέμισαν» τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με χαρακτηρισμούς που απαξιώνουν τους «χεϊνέσες»…

Μία… και… καλή απάντησαν οι οργανωμένοι οπαδοί της Μπόκα σχεδιάζοντας αφίσα για τις… ανάγκες της ημέρας. «Εγώ για ένα χαμένο πέναλτι βγήκα εκτός Λιμπερταδόρες, εσείς για ένα πέναλτι… πέσατε στη Β’»!

Εννοείτε ότι το μήνυμα πικάρει τους οπαδούς της Ρίβερ Πλέιτ που πριν από δύο χρόνια υποβιβάστηκε στη Β’ Νασιονάλ από τη Μπελγράνο στα πλέι άουτ!

Υπενθυμίζουμε ότι το βράδυ της Τετάρτης η Νιούελς απέκλεισε τη Μπόκα στα πέναλτι με 10-9 και προχώρησε στους «4» του Λιμπερταδόρες. Μοιραίος παίκτης για τους «χεϊνέσες» ο νεαρός αριστερός μπακ Σάρατε που έχασε το τελευταίο πέναλτι της ομάδας του, στο ξεκίνημα της διαδικασίας αστόχησε και ο Ρικέλμε αλλά όταν χρειάστηκε να εκτελέσει ξανά από την άσπρη βούλα ήταν εύστοχος.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.