Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > «Ωρα… αιχμής» στην Αργεντινή

«Ωρα… αιχμής» στην Αργεντινή

fereyra-velez«Ωρα αιχμής» στην Αργεντινή τα… δικά μας μεσάνυχτα, τώρα «φορτώνουν» τα σάιτ τις ειδήσεις από τις προπονήσεις της Πέμπτης και όχι μόνο.

Διαβάσαμε, λοιπόν, ότι η προπόνηση της Μπόκα διεξήχθη σε «βαρύ» κλίμα, λογικά μετά τον αποκλεισμό από τη Νιούελς (Λιμπερταδόρες), ενώ ο Κάρλος Μπιάνκι ενόψει της αναμέτρησης με τη Βελέζ (εντός) δοκίμασε ενδεκάδα από την οποία… απουσίαζαν σχεδόν όλοι οι βασικοί που έπαιξαν το βράδυ της Τετάρτης.

Ωστόσο οι ρεπόρτερ των «χενέισες» πιθανολογούν ότι στο αρχικό σχήμα θα δεν θα γίνουν ριζικές αλλαγές και πλέον αναμένουν την προπόνηση του Σαββάτου για περισσότερα συμπεράσματα.

Μεγαλόψυχος ο Ρικέλμε, παρά την πικρία του, σε δηλώσεις του ευχήθηκε στη Νιούελς να πάρει το πρωτάθλημα, εμμέσως πλην σαφώς ο ηγετικός μέσος της Μπόκα παραδέχεται ότι οι «λεπρόσος» παίζουν το καλύτερο ποδόσφαιρο, φέτος, στην Αργεντινή.

ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα ο μέσος Σιριγλιάνο (20/0, φέτος) βρίσκεται στο στόχαστρο της Φιορεντίνα. Για το εκτός έδρας ματς με την Αρχεντίνος οι «εκατομμυριούχοι» πήραν 5.600 εισιτήρια.

ΓΟΔΟΪ ΚΡΟΥΖ

Ο Μάρτιν Παλέρμο μίλησε για τον Νταβίντ Ραμίρες. Ο ποιοτικός μέσος φέρεται δυσαρεστημένος επειδή «κόπηκε» από την αποστολή στο ματς της περασμένης εβδομάδας (με τη Ρασίνγκ) παρά το γεγονός ότι είχε ξεπεράσει τραυματισμό. «Θα πρέπει να περιμένει να πάρει τη… νέα ευκαιρία» είπε χαρακτηριστικά ο «Τιτάνας»!

ΒΕΛΕΖ

Οι ατυχίες συνεχίζονται για τον Φ. Φερέιρα (φωτό). Ο ταλαντούχος φορ που στο «Φινάλ» έχει αγωνιστεί ελάχιστα και την περασμένη εβδομάδα πέτυχε και τα δύο γκολ στη νίκη επί της Κίλμες, αισθάνθηκε ενοχλήσεις την Πέμπτη και αποχώρησε από την προπόνηση. Το ιατρικό τιμ των «κυανόλευκων» τον… δίνει αμφίβολο αν δεν τα καταφέρει στη θέση του θα παίξει ο Ρεσκαλδάνι.

ΚΙΛΜΕΣ – ΡΑΣΙΝΓΚ

Η αναμέτρηση δεν προσφέρεται για στοιχηματισμό στο κουπόνι του ΟΠΑΠ και στις περισσότερες εταιρίες του εξωτερικού. Ο λόγος απλός: μετά την «απαίτηση» των οπαδών της Ρασίνγκ να κερδίσει η Κίλμες για να «χτυπηθεί» η Ιντεπεντιέντε στη μάχη του υποβιβασμού, όλο ο… πλανήτης θεωρεί δεδομένο τον «άσο».

Το «θέμα», μάλιστα, κάνει το γύρο του κόσμου μέσω του διαδικτύου, οι οπαδοί της «Ακαδημίας» τύπωσαν και φέιγ βολάν με… επιχειρήματα, εξηγώντας γιατί «στηρίζουν» τον «1» της Κίλμες…

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.