Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > «Μπλόκο» στο φιλικό Βραζιλίας – Αγγλίας!

«Μπλόκο» στο φιλικό Βραζιλίας – Αγγλίας!

obras_maracana06Τρέχουν και δεν… φτάνουν οι Βραζιλιάνοι που κινδυνεύουν να εκτεθούν ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Σύμφωνα με πληροφορίες, το φιλικό παιχνίδι της «σελεσάο» με την Αγγλία που είναι προγραμματισμένο να γίνει την ερχόμενη Κυριακή (22.00, ώρα Ελλάδας) είναι στον… αέρα επειδή το νεόχτιστο «Μαρακανά» δεν πήρε άδεια από τον αρμόδιο εισαγγελέα του Ρίο ντε Τζανέιρο, λόγω ακαταλληλότητας.

Το πρόβλημα αποκάλυψε η εφημερίδα «Estado de S. Paulo» και αναφέρει η κυβέρνηση του Ρίο (σ.σ. ουσιαστικά ο Δήμος) έχει προσφύγει κατά της απόφασης του Εισαγγελέα που δεν υπογράφει τα απαραίτητα έγγραφα να διεξαχθεί το παιχνίδι επειδή δεν έχει λάβει εγγυήσεις για τη ασφάλεια των φιλάθλων που θα βρεθούν στο νεόχτιστο «Μαρακανά»!

Μάλιστα τα εισιτήρια (70.000) της αναμέτρησης έχουν προπωληθεί και την ίδια στιγμή ο Ομοσπονδιακός τεχνικός των Άγγλων, Ρόι Χόντγκσον όταν πληροφορήθηκε την είδηση δήλωσε με αρκετή δόση… ειρωνείας: «Τι; Δεν θα γίνει το παιχνίδι την Κυριακή; ΟΚ, να παίξουμε στην… παραλία».

Σύμφωνα με την Ομοσπονδία το θέμα θα λυθεί άμεσα, καθώς – όπως υποστηρίζουν οι ιθύνοντές της – έχουν λυθεί όλα τα θέματα ασφάλειας και η άδεια δεν εξεδόθη για γραφειοκρατικούς λόγους!

Στην Ομοσπονδία τονίζουν ότι έχουν σταλεί στον Εισαγγελέα όλα τα απαραίτητα έγγραφα και εμφανίζονται βέβαιοι ότι «τις επόμενες ώρες θα έχουν στα χέρια τους την απαραίτητη άδεια».

Ρεπορτάζ: Ηλίας Ζυματούρας

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.