Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Αναταράξεις στη Φλουμινένσε, υπό πίεση ο Μπράγκα!

Αναταράξεις στη Φλουμινένσε, υπό πίεση ο Μπράγκα!

abelbragaΗ Φλουμινένσε είπε… «αντίο» στο Λιμπερταδόρες, τα όνειρά της για συμμετοχή στον τελικό «γκρεμίστηκαν» στην Παραγουάη (όπου ηττήθηκε 2-1 από την Ολίμπια) και οι επόμενες ώρες του αποκλεισμού ήταν αρκετά δύσκολες για παίκτες και προπονητή.

Στο αεροδρόμιο του Ρίο ντε Τζανέιρο, ξημερώματα Πέμπτης, βρέθηκαν περίπου 10 οπαδοί της «Φλου», οι μαρτυρίες αναφέρουν ότι ήταν μεθυσμένοι και μόλις αντίκρισαν τους παίκτες και τον Αμπέλ Μπράγκα προσπάθησαν να τους πλησιάσουν με… άγριες διαθέσεις.

«Φρεντ είσαι… καταραμένος», ακούστηκε να φωνάζει ένας οπαδός, ενώ την ίδια στιγμή ο Αμπέλ Μπράγκα (φωτό) του έκανε άσεμνη χειρονομία και έριξε περισσότερο λάδι στη φωτιά, καθώς τον αποκάλεσαν «οπαδό της Μενγκάο», δηλαδή της «μισητής» αντιπάλου Φλαμένγκο!

Το «παρών» στο αεροδρόμιο έδωσαν αστυνομικοί με όπλα προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα, ευτυχώς τα πνεύματα ηρέμησαν όταν οι ποδοσφαιριστές αναχώρησαν από το πάρκινγκ, ωστόσο οι οπαδοί… έδωσαν συνέχεια στις «διαμαρτυρίες» τους με… γκράφιτι.

Τόσο σε στενά του Ρίο όσο και έξω από το προπονητικό κέντρο έγραψαν συνθήματα κατά του Μπράγκα και ζήτησαν το… κεφάλι του! Η διοίκηση της Φλουμινένσε δεν έχει «αντιδράσει» επίσημα ο προπονητής που πέρσι κατέκτησε τον εγχώριο τίτλο και αποθεώνονταν, δεν έδειξε διατεθειμένος να παραιτηθεί.

«Έχουμε καταπληκτική ομάδα και κανείς δεν πρέπει να… πυροβολεί τους παίκτες. Μπροστά μας έχουμε το πρωτάθλημα και θα το διεκδικήσουμε», είπε ο Μπράγκα που εκτός απρόοπτου θα συναντήσει τους «επικριτές» του την ερχόμενη Κυριακή στο Μακάε, όπου η Φλουμινένσε υποδέχεται – σε ουδέτερο – τη νεοφώτιστη Κρισιούμα.

Όπως γίνεται αντιληπτό το ματς είναι οριακό για τον προπονητή, ενώ οι Καβαλιέρι (τ.) και Φρεντ (ε.) ενσωματώθηκαν με την εθνική ομάδα της Βραζιλίας και θα απουσιάσουν.

Ρεπορτάζ: Ηλίας Ζυματούρας

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.