Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Πήραν «άδειες» ΠΑΟ, ΠΑΣ και Πανθρακικός!

Πήραν «άδειες» ΠΑΟ, ΠΑΣ και Πανθρακικός!

news-super-league-resultsΟλοι αποχώρησαν με… χαμόγελα από τα γραφεία της ΕΠΟ.

Εννοούμε τους παράγοντες του Παναθηναϊκού, του ΠΑΣ Γιάννινα και του Πανθρακικού, καθώς η αρμόδια επιτροπή τους χορήγησε άδειες για συμμετοχή στα ευρωπαϊκά Κύπελλα και κατ’ επέκταση την πραγματοποίηση μεταγραφών χωρίς… εμπόδια.

Αυτό σημαίνει ότι ο ΠΑΣ θα πάρει «εισιτήριο» για το Γιουρόπα, ενώ το «κέρδος» για Παναθηναϊκό και Πανθρακικό είναι ότι δεν θα έχουν περιορισμούς στο μεταγραφικό παζάρι.

Αρχικά ο εισηγητής της επιτροπής, Γιώργος Δημητρίου «κατέθεσε» αρνητική έκθεση στην επιτροπή, δεν έλειψαν οι εντάσεις, αφού στα γραφεία της ΕΠΟ βρέθηκαν (και) οπαδοί του Παναθηναϊκού, ωστόσο με «κινήσεις» της τελευταίας στιγμής οι ΠΑΕ εξασφάλισαν τα απαραίτητα έγγραφα – και τις εγγυητικές και άνοιξε δρόμος για την αδειοδότησή τους.

Όσον αφορά στον ΟΦΗ, ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ δεν μπόρεσε να δώσει το «παρών» λόγω προσωπικού προβλήματος και ο φάκελος παραμένει… ανοικτός έως την επόμενη εβδομάδα, όταν και θα επανεξεταστεί.

H ανακοίνωση της ΕΠΟ: «Το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή του συνεδρίαση εξέτασε τις εφέσεις των ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Πανθρακικός και ΠΑΣ Γιάννινα, κατά των αποφάσεων του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης. Έκανε δεκτές τις εφέσεις και χορήγησε την άδεια συμμετοχής στις διοργανώσεις περιόδου 2013-2014 και στις τρεις ΠΑΕ».

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.