Είστε εδώ : Αρχική > Ηλίας Ζυματούρας > Παίξε «έξυπνα» κι ας… χάσεις!

Παίξε «έξυπνα» κι ας… χάσεις!

brazil1Ποιος «έπαιξε» πιο… έξυπνα; Αυτός που πόνταρε στο «Χ2» της Ουρουγουάης ή εκείνος που… έριξε χρήμα στον… εντυπωσιακό «1» του «1,28» της Βραζιλίας. Εκ του αποτελέσματος δικαιωμένος και… πληρωμένος είναι ο «δεύτερος».

Η «σελεσάο» κέρδισε 2-1 στον ημιτελικό του Συνομοσπονδιών. Καλύτερα «διαβασμένοι» όμως αποδείχθηκαν όσοι πήγαν κόντρα στο… ρεύμα. Κι ας «έχασαν». Γιατί, σωστά, έκριναν ότι το «1,28» δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Δεν αποτύπωνε τη δυσκολία της αναμέτρησης, όσο καλή μπάλα κι αν παίζει η Βραζιλία (που ακόμη δεν… παίζει) αδυνατεί να «σηκώσει» στις πλάτες της τέτοιες τιμές.

Όταν ο «επενδυτής» βάζει λεφτά σε αποδόσεις που αγγίζουν το… πάτωμα, στην καλύτερη περίπτωση θα πληρωθεί από το ημίχρονο, με το φαβορί να «καθαρίζει» την μπουγάδα χωρίς κόπο, στο χειρότερο σενάριο θα πέσει θύμα έκπληξης. Επειδή η διαφορά δυναμικότητας και ποιότητας των ομάδων είναι… τεράστια.

Στο Βραζιλία – Ουρουγουάη αυτή η «διαφορά» δεν προέκυπτε από πουθενά. Οι αποδόσεις ήταν «λάθος», η «σελεσάο» υπερεκτιμήθηκε, η «σελέστε» υποτιμήθηκε. Και φάνηκε στο γήπεδο. Το ματς κρίθηκε στο 86’ (σε «στημένη φάση), τη στιγμή που ακόμη και οι Βραζιλιάνοι που βρέθηκαν στις εξέδρες, είχαν συμβιβαστεί με την ιδέα της παράτασης.

Καλύτερα, λοιπόν, να βάλεις δέκα ευρώ και να διεκδικήσεις τα… 80 (του «2» της Ουρουγουάης) παρά 100 για τα… 28, που τελικά «κερδήθηκαν» με μπόλικο άγχος και… τύχη. Σίγουρα όχι με τον «τρόπο» που… φωτογράφιζαν οι τιμές!

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.