Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Εγινε το «ντου» στην Ιντεπεντιέντε!

Εγινε το «ντου» στην Ιντεπεντιέντε!

canteroΕγινε το… «ντου»! Αυτό που… φοβόμασταν όταν η Ιντεπεντιέντε έδινε τη μάχη της παραμονής στους αγωνιστικούς χώρους. Οι «κόκκινοι διάβολοι» υποβιβάστηκαν στη «Β’ Νασιονάλ», βάσει δεδομένων και ιδιοσυγκρασίας οι οπαδοί τους επέδειξαν… «Ολύμπια» ψυχραιμία στα γήπεδα, η οποία… κράτησε έως την γενική συνέλευση του συλλόγου. Εκεί (μετά τον υποβιβασμό) εμφανίστηκε αγέρωχος ο πρόεδρος Καντέρο.

Στο γυμναστήριο «Μποντάρο» της Αβεγιανέδα…

Η αίθουσα «έβραζε», όμως ο διοικητικός ηγέτης του συλλόγου είχε τα… καρύδια και πήρε θέση στο κέντρο της «σκηνής». Αρχικά, θέλησε να κατεβάσει τους τόνους τηρώντας ενός λεπτού σιγή για οπαδούς της Ιντεπεντιέντε που «χάθηκαν» στο… μέτωπο. Λίγα λεπτά αργότερα, όμως, το ηφαίστειο «ξέσπασε».

Ενώ ο Καντέρο ήταν έτοιμος να βγάλει τον πύρινο λόγο του, οι έξαλλοι οπαδοί έκαναν… ντου στη σκηνή και του επιτέθηκαν με καρέκλες και κάθε λογής αντικείμενο που έβρισκαν στ διάβα τους…

Τα πρώτα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι ο πρόεδρος της Ιντεπεντιέντε φυγαδεύτηκε αιμόφυρτος από την αίθουσα, ενώ τραυματίστηκαν και μέλη (… ήρωες…) του Δ.Σ. που τον ακολούθησαν έως το… βήμα της συνέλευσης. Το βέβαιο (και μετά από αυτό το… επεισόδιο) είναι ένα: αν ο Καντέρο δεν παραιτηθεί από την προεδρεία της Ιντεπεντιέντε δεν θα έχει καλά ξεμπερδέματα.

Κινδυνεύει η ζωή του, χωρίς υπερβολές… Οι σκληροπυρηνικοί οπαδοί της Ιντεπεντιέντε δεν μπορούν να αντέξουν τον υποβιβασμό…

Επιμέλεια: Ηλίας Ζυματούρας

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.