Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Νίκη ίσον πρόκριση για τους Αγγλους…

Νίκη ίσον πρόκριση για τους Αγγλους…

under20Φτωχό το σημερινό μενού αγώνων, που αν και Σάββατο… θυμίζει πρόγραμμα μιας απλής καθημερινής ημέρας! Προσωπικά, αν δεν υπήρχαν τα παιχνίδια του Παγκόσμιου Κυπέλλου Νέων, θα έπαιρνα το ρεπό μου, αφού τα πρωταθλήματα της Αμερικής, της Αργεντινής και της Ιρλανδίας πάντα τα άφηνα «εκτός αποστολής» από τον αγώνα μου!

Το μεγάλο παιχνίδι του σημερινού προγράμματος και αυτό που θα με απασχολήσει στοιχηματικά, είναι αυτό που θα γίνει στο «Ατατούρκ» της Προύσας, εκεί όπου η Αγγλία με την Αίγυπτο θα ψάξουν συγκεκριμένο αποτέλεσμα προκειμένου να βρεθούν στον επόμενο γύρο.

Το παιχνίδι είναι για τον 5ο όμιλο εκεί όπου το Ιρακ με τη Χιλή έχουν από τέσσερις βαθμούς, η Αγγλία δύο και η Αίγυπτος μηδέν!

Και οι δύο ομάδες έχουν ελπίδες πρόκρισης, ωστόσο κακά τα ψέματα, για τους «Φαραώ» τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, αφού δεν τους αρκεί μόνο η νίκη, αλλά αυτή θα πρέπει να συνοδευτεί και με πάρα πολλά τέρματα! Στα δύο προηγούμενα ματς του ομίλου, η Αίγυπτος προηγήθηκε στο σκορ τόσο με το Ιράκ, όσο και με τη Χιλή, αλλά γνώρισε την ήττα και στα δύο παιχνίδια! Μάλιστα, με το ίδιο σκορ (2-1).

Για τους Άγγλους τα πράγματα είναι διαφορετικά, αφού η ομάδα του Πίτερ Τέιλορ παρά τις δύο ισοπαλίες στα ισάριθμα πρώτα ματς, με νίκη φτάνει τους πέντε βαθμούς, κάτι που σημαίνει ότι θα είναι σίγουρα στους «16»!

Είτε ως καλύτερη τρίτη (αν τελειώσει ισόπαλο με γκολ το Ιρακ-Χιλή και η ίδια κερδίσει με ένα γκολ διαφορά), είτε ως δεύτερη (αν κερδίσει με οπουδήποτε σκορ και στο Ιρακ-Χιλή υπάρξει νικητής), είτε ακόμα και ως πρώτη (αν κερδίσει με μεγάλο σκορ την Αίγυπτο και την ίδια ώρα τελειώσει «Χ» το Ιράκ-Χιλή)

Στοιχηματικά, θα επενδύσω στο «διπλό». Η τιμή της νίκης των Άγγλων πέφτει σχεδόν παντού και ο ΟΠΑΠ είναι από τις λίγες εταιρίες που ακόμα «αντέχουν». Πιστεύω ότι είναι θέμα χρόνου εκεί στο Κηφισό, να προβούν σε διορθωτικές κινήσεις!

Δεύτερη επιλογή, τα πολλά γκολ στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Θεωρώ ότι οι παίκτες του Τέιλορ θα κυνηγήσουν μεγάλη σε έκταση νίκη και το καλό για το όβερ είναι ότι η Αγγλία διαθέτει πολύ ποιοτική επιθετική γραμμή, η οποία μπορεί να βρει όχι μία, αλλά περισσότερες φορές δίχτυα απέναντι στους προβληματικούς στην άμυνα Αιγυπτίους!

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ (Μικρού ρίσκου)

120. ΑΙΓΥΠΤΟΣ – ΑΓΓΛΙΑ 2 (1,65)

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ (Μεσαίου ρίσκου)

120. ΑΙΓΥΠΤΟΣ – ΑΓΓΛΙΑ OVER 2.5 (1,60)

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ (Με ρίσκο)

120. ΑΙΓΥΠΤΟΣ – ΑΓΓΛΙΑ 2/2 (2,50)

Επικοινωνία:
Twitter: @SidilasBabis
Email: loxagosbet@yahoo.gr
Γίνετε μέλη στην Bet With Loxagos: https://www.facebook.com/groups/betwithloxagos/

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.