Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Σίγουρος για Νεϊμάρ ο Ριβάλντο…

Σίγουρος για Νεϊμάρ ο Ριβάλντο…

BARCELONA 'S RIVALDO SCORES THIRD GOAL AGAINST VALENCIAΒέβαιος ότι Λιονέλ Μέσι και Νεϊμάρ θα συνθέσουν ένα δολοφονικό δίδυμο στην επίθεση της Μπαρτσελόνα εμφανίστηκε ο Ριβάλντο, ο οποίος προέβλεψε ότι σε 1-2 χρόνια ο Βραζιλιάνος μπορεί να εξελιχθεί σε κορυφαίο παίκτη στον κόσμο.

«Δίχως αμφιβολία θα συνεννοηθούν Μέσι και Νεϊμάρ. Στην ίδια ομάδα αυτοί οι δύο; Θα είναι εκπληκτικό να τους δούμε να παίζουν μαζί», είπε ο «Ρίμπο» και συνέχισε: «Ο Νεϊμάρ ήταν πάντα ξεκάθαρος και εξ” αρχής είχε πει πως θέλει να παίξει μόνο στην Μπάρσα. Είναι προφανές ότι πήρε τη σωστή απόφαση. Με παίκτες όπως ο Μέσι, ο Τσάβι και ο Ινιέστα δίπλα του, είναι πολύ πιθανό σε 1-2 χρόνια να είναι ο κορυφαίος παίκτης στον κόσμο».

«Πάντα έλεγα ότι ένας Βραζιλιάνος που αποφασίζει να πάει στην Ευρώπη θα πρέπει να έχει ως πρώτη επιλογή την Μπάρσα. Εκεί θα έχει τον χρόνο του, η πίεση είναι μικρότερη σε σχέση με άλλες ομάδες. Στην Μπαρτσελόνα θα βρει μία ηρεμία που σε άλλες ομάδες δεν θα έβρισκε», δήλωσε ο Ριβάλντο.

Ερωτηθείς για το αν βλέπει συνεργασία με την Μπαρτσελόνα στο μέλλον (δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα συνεχίσει να παίζει μπάλα), είπε: «Ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει στο μέλλον, αλλά είναι αλήθεια ότι κάθε φορά που πάω στη Βαρκελώνη ο κόσμος μου δείχνει την αγάπη του.

Εχω επίσης μεγάλη φιλία με τον πρόεδρο. Ο Σάντρο Ροσέλ είναι ένας εκπληκτικός άνθρωπος. Ξέρω ότι οι πόρτες είναι ανοιχτές για κάποια συνεργασία μελλοντικά, αφύ πέρασα πέντε φοβερά χρόνια στην Μπάρσα».

Πηγή: www.blaugrana.gr

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.