Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Χάνει το Euro ο Λάμπαρντ

Χάνει το Euro ο Λάμπαρντ

Χωρίς τον Φρανκ Λάμπαρντ θα προσπαθήσει να πετύχει κάτι καλό στο φετινό Euro η Αγγλία. Ο τραυματισμός του μέσου της Τσέλσι στην προπόνηση της Τετάρτης αποδείχθηκε τελικώς σοβαρός και ο 34χρονος μέσος αποκλείστηκε από την αποστολή των «λιονταριών».

Η ατυχία χτύπησε για τα καλά το στρατόπεδο της Αγγλίας αφού, αν και υπήρχε αισιοδοξία ότι ο Λάμπαρντ θα είναι σε θέση να ενισχύσει έστω και λίγο αργότερα το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, οι εξετάσεις έδειξαν ότι αυτό δεν είναι δυνατό. Ο διεθνής αμυντικός μέσος υπέστη θλάση στον μηρό, κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός δράσης για περίπου έναν μήνα. Έτσι, από σήμερα ξεκινούν οι… διακοπές για τον ποδοσφαιριστή της Τσέλσι.

Τη θέση του Λάμπαρντ στην αποστολή της Αγγλίας πήρε ο μέσος της Λίβερπουλ Τζόρνταν Χέντερσον, ο οποίος έχει φορέσει το εθνόσημο στο στήθος δύο φορές, σε φιλικά ματς. Μετά τη γνωστοποίηση της απώλειας του Λάμπαρντ ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αγγλίας Ρόζι Χότζον δήλωσε: «Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη απώλεια, ειδικά από τη στιγμή που έχουμε χάσει και τον Γκάρεθ Μπάρι. Είναι κρίμα και για τον ποδοσφαιριστή. Ο Λάμπαρντ βρισκόταν σε πολύ καλή κατάσταση και περίμενε πως και πως την έναρξη του Euro».

Στείλτο :

tags:

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.